Bülent Korkmaz: "İnandığınız zaman bu oluyor"

20.07.2020 - 00:12 | Son Güncellenme: 20.07.2020 - 01:16

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hem geçen haftaki Medipol Başakşeh hem de bu haftaki Trabzonspor maçındaki müthiş geri dönüş karşılığında ligde kaldıklarını söyledi.

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda 4-3 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından, hem geçen hafta hem de bu hafta müthiş bir geri dönüş yaşadıklarını belirterek, "Bunun karşılığı ligde kaldık. Oyuncuları kutluyorum. Konyaspor camiasına, Konya şehrine, taraftarına hayırlı olsun. Çünkü bundan 3-4 hafta önce ’bu takım ligden düştü’ denmişti. Bunu birçok kişi söyledi. Ama baktığınız, gördüğünüz, inandığınız da ve ekip olarak güvendiğiniz zaman sahaya yansıttığınız da bu oluyor. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Son 5 maçta kazanabileceğimizi söyledim oyunculara. Oyuncular bunu başaracağına inandığı için söyledim. Çok şükür. Ligin en önemli ikilisini lig sonunda yendik. Tüm camiayı kutluyorum. ‘Bu takım düştü’ deniyordu ama oyuncularımızın inancı vardı. Geldiğimiz gün ve şimdi arasında çok fark var. Çok emek verdiğimiz bir süreç. Duygularını ortaya çıkaran bir ekip oluşturduk ve ondan dolayı bu geri dönüşler oldu. Önemli olan sonunun iyi bitmesi.

Senin için hazırladığımız haberler