Bülent Korkmaz: Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum!

14.08.2018 - 00:09 | Son Güncellenme: 14.08.2018 - 00:30

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor evinde Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Kayserispor maçı sonrası yayıncı kuruluşa özel açıkalamalar yaptı. Korkmaz'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Kazanan takımı tebrik etmek lazım. Oyunun ilk 15-20 dakikalık bölümünde bocaladığımızı söyleyebilirim. Sonrasında oyuna ortak olduk ama kırmızı kart görünce sıkıntı oldu. Takımımızın mücadelesinden memnunum. Oyunun pozitif yönünden bakarsam Birkan iyi oynadı. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Bana göre bir iki tane pozisyon vardı. Bir pozisyonda da penaltı olarak gördüm. Maçtan sonra her şey biter. Önemli olan artniyet olmaması.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, basın toplantısında ise “İstediğimiz oyunu oynayamadık” dedi. 

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’a 2-0 mağlup oldu. 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “İlk 15 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Golü yedikten sonra istediğimiz oyunu oynamaya başladık ama 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadelemizi devam ettirdik. Eksik yönlerimiz var. Bunları tamamlamamız gerekir. Bunları da oluşturursak daha iyi bir Antalyaspor olur. Eksikliklerimiz tamamlayıp, önümüzdeki haftalarda galibiyet alacağız” ifadelerini kullandı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler