Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Manisa FK Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
29.03.2023 - 19:15 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 19:20

1. Lig'in 29. haftasında sahasında Manisa FK'yı 4-2 mağlup eden Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, "Oyun, fizik güç ve mücadele olarak iyiydik. Hak ettiğimiz bir galibiyetti." dedi.

Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Manisa FK Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1’nci Lig’in 29’uncu haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Manisa Futbol Kulübü’nü 4-2 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.

"Oyun, fizik güç ve mücadele olarak iyiydik"

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncuları tebrik ederek, "Bu saha ve havada iyi mücadele ettiller. 72 saat geçmeden ikinci maçta çok diriydiler. Eyüpspor maçında ve bu maçta oynayan oyuncularım iyi mücadele etti. Oyun, fizik güç ve mücadele olarak iyiydik. Hak etitğimiz bir galibiyetti." diye konuştu.

"Söylenecek bir şey yok"

Yedikleri iki golun talihsizlik olduğunun altını çizen Korkmaz, şöyle devam etti:

"Kalemize atılanlar şut bile değil ama gol oldu. Söylenecek bir şey yok. Kalecimiz Abdullah Yiğiter için sıkıntılı bir durum var. Sezonu kapatabilir. Tarık ve Zafer sakat ve durumları belli değil. Doktorlardan alacağımız rapora göre genç kalecimiz Emre Ezen hafta sonu oynayabilir. Abdullah'ın ayağında kırık var. İnşallah kısa sürede eski sağlığına döner. Çok iyi çalışıyor ve oynuyordu. Çok üzgünüz."

Çaykur Rizespor-Manisa FK maçındaki goller

Karşılaşmada Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Mithat Pala, 73. dakikada Bolasie, 87. dakikada Ogün Özçiçek ve 90+8. dakikada Uzuegbunam kaydetti. Manisa FK'nın gollerini de 76. dakikada Burak Altıparmak ile 90. dakikada Domgjonas attı. 

Bu sonucun ardından üst üste 5. maçını da kazanan Çaykur Rizespor puanını 52'ye çıkardı ve üçüncü sıraya yükseldi. Manisa FK ise 42 puanda kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler