Rizespor'da Bülent Korkmaz ve Futbolculardan Maç Sonu Açıklamaları

Akın Ungan
09.04.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 18:40

Konyaspor'u 2-1 yenen Çaykur Rizespor'da tekik direktör Bülent Korkmaz ve futbolculardan Yannick Bolaise ile Fernando Boldrin açıklama yaptı. İşte detaylar.

Rizespor'da Bülent Korkmaz ve Futbolculardan Maç Sonu Açıklamaları

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ve futbolculardan Yannick Bolaise ile Fernando Boldrin açıklamalarda bulundu.

Boldrin: "Kızım 4 senedir tüm maçlara geliyor"

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fernando Boldrin, şunları söyledi: "Kızım 4 senedir tüm maçlarımıza geliyor. Yasak olmadığı zaman da hep geliyordu ve bize şans getiriyordu."

"Sonuna kadar devam edeceğiz"

"Taraftarlara şunun sözünü verebiliriz: Matematiksel olarak şansımız devam edene kadar savaşmaya devam edeceğiz. Skorlar bizi ve taraftarlarımızı memnun etmiyor ama sonuna kadar devam edeceğiz."

Bolaise: "Şans bizim yanımızdaydı"

Açıklama yapmak için kameralar karşısına geçen Yannick Bolaise ise "Bizim takımımız bugün iyi bir maç çıkardı. Şans da bizim yanımızdaydı. Ligi boyu kısalırken galibiyet almak çok önemli. Bu galibiyet bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz: "Trabzon maçından beri gelen oyun vardı"

Konyaspor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz şöyle konuştu: "Trabzon maçından beri gelen bir oyun vardı, mücadele vardı. Mücadele ve oyun anlamında güzel bir maç oldu."

"Oyun üstünlüğü olarak onlardan daha iyiydik"

"Konyaspor iyi bir takım. Sıralamayı şu an bilmiyorum ama 2. olmaları tesadüf değil. Burada kendi evimizde oyun üstünlüğü olarak onlardan daha iyiydik ve galibiyeti hak ettik."

Senin için hazırladığımız haberler