Bülent Tulun'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine özel açıklamalar!

16.03.2018 - 15:21 | Son Güncellenme: 16.03.2018 - 15:21

Bülent Tulun'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine özel açıklamalar!

Galatasaray eski yöneticilerinden Bülent Tulun, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuştu.


Emrah Karalinç'e değerlendirmelerde bulunan Tulun'un öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

'Galatasaray'ın 1 puan alması açıkcası kabul edilebilir bir durum'

"Derbi orta saha mücadelesi şeklinde geçer. Eğer erken bir gol olursa her iki taraftan biri atarsa o zaman iyi bir maç izleriz. Her iki takım içinde stres vardır. Bir santranç maçı için geçecektir. Galatasaray'ın 1 puan alması açıkcası kabul edilebilir bir durum."

'Deneyimli oyuncuların çok fazla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum'

"Galatasaray'ın kadro yapısı itibariyle tecrübeli isimler var. Deneyimli oyuncuların çok fazla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Bu tip maçlarda skor değiştirebilecek oyuncuların Galatasaray'da Rodrigues, Maicon ve Gomis'i sayabiliriz. Kanatlardan gelecek toplar sağlıklı olursa Gomis iyi iş yapar. "

'Fatih Terim bu tip maçların önemini...'

"İki tane çok deneyimli teknik adamlar ama Fatih Terim kariyeri itibariyle bu tip maçların önemini daha iyi bilen bir teknik adam. Sürekli kendini hissettiren bir teknik adam"

'Bülent Yıldırım'ın bu maçı rahat kaldırabileceğini düşünüyorum'

"Bülent Yıldırım iyi bir hakem. Biraz hakemler baskı altında. Bu maçı rahat kaldırabileceğini düşünüyorum"

'Büyük maçları kazanan takımlar şampiyon olur'

"Galatasaray lider ama Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş maçları var. Üst sıradaki takımlar ile oynayacak Galatasaray. 'El mecbur' diyelim büyük maçları kazanan takımlar şampiyon olur"

Senin için hazırladığımız haberler