Bülent Uygun: "Gerçekten keyifli ve zevkli bir maç geçti"

Orhan Gülek
10.04.2021 - 18:28 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 18:31

Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun: "Gerçekten keyifli ve zevkli bir maç geçti"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 0-0 berabere bitti.

Maç sonrası Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun açıklamalarda bulundu.

Uygun "3 puanla ayrılmak istiyorduk. Gerçekten keyifli ve zevkli bir maç geçti. Onların da bizim de pozisyonlarımız vardı. Birer puanla ayrıldık. Son dakikadaki topumuzun direkten dönmesi, iyi savunma yapmamız ve geçiş oyununu iyi oynamamız bizim açımızdan iyi." ifadelerini kullandı.

"Ligin yukarıdaki ile alttaki ile arasında pek bir fark yok"

Ligde kalan karşılaşmaların artık çok daha önemli olduğunu dile getiren 49 yaşındaki teknik adam "Her maç çok önemli. Antalyaspor ile oynayacağız. İyi bir takım onlar da. 3 puan almak için her şeyi yapacağız. Ligin yukarıdaki ile alttaki ile arasında pek bir fark yok. 3 puan alabilen bir üst sıraya çıkabiliyor. 1 aylık süreçteki 8 maçı doğru yönetmek ve sakatsız bir şekilde takım kurgusunu yapabilmek en önemli unsur diye düşünüyorum." değerlendirmelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler