Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: "Her şey güzeldi ama..."

01.09.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 00:29

Trendyol Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtan hemen sonra Sivasspor'da teknik adam Bülent Uygun açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: "Her şey güzeldi ama..."

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtan hemen sonra Yiğidolar'da ekipte teknik adam Bülent Uygun, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Detaylar...

"Beşiktaş taraftarı görsel şov yaptı"

Bülent Ugun, "Futbol oynama adına saha zemini muhteşemdi. Türkiye'deki zeminler çok kötü. Beşiktaş taraftarını tebrik etmek lazım, görsel şov yaptılar. Futbolun tüm güzelliklerini sergilemeye çalıştılar" ifadelerini kullandı.

"Penaltıya kadar hiç pozisyon vermedik"

Uygun, "Geçen hafta 5 attılar. Biz defansif kurgumuzu iyi yaptık. Penaltıya kadar hiç pozisyon vermedik. Her şey güzeldi ama penaltıdan sonra işler bozuldu" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Dolmabahçe'de zafer türküsü! Kartal kayıpsız gidiyor
Habere Git

"Milli ara ilaç gibi gelecek"

Uygun, "Çok eksiğimiz var. Eksikler için milli ara ilaç gibi gelecek. Manaj bizim için çok önemli ama istediğim topları götüremedik. Son dakikadaki golü saymıyorum artık. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Biz de en iyi şekilde hazırlanarak taraftarın arzuladığı Sivasspor'u izletmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler