Bülent Uygun, Kayserispor maçı öncesi konuştu: "Allah kimseyi evladıyla sınamasın"

17.08.2024 - 19:15 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 19:19

Trendyol Süper Lig'in 2. hafta maçında Bellona Kayserispor ile Net Global Sivasspor karşı karşıya geliyor. Maç öncesi Bülent Uygun, 28 yaşındaki kızı Almina Tude Uygun şeker komasına girerek yoğun bakıma alınmasıyla ilgili konuştu.

Bülent Uygun, Kayserispor maçı öncesi konuştu: "Allah kimseyi evladıyla sınamasın"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. hafta maçında Bellona Kayserispor ile Net Global Sivasspor karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesi Net Global Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, beIN SPORTS mikronlarına özel konuştu.

"Tude Almina'ma buradan öpücüklerimi gönderiyorum"

Haftaiçi şeker komasına girerek hastaneye kaldırılan kızı Almina Tude Uygun ile ilgili bilgi veren tecrübeli teknik adam, "Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allah'a şükür hayati tehlikesini atlattı. Şimdi stabil durumuna geçiş sürecindeyiz. Tabi hasarı nolur bilmiyoruz. Önümüzdeki günler onu gösterecek ama inşallah kurban olduğum Allah, sıkıntıları atlamamızı sağlayacak. Tude Almina'ma buradan öpücüklerimi gönderiyorum. Onu sevdiğimi söylemek istiyorum. Umarım bir daha bizi üzmeyecektir. Bütün çocuklarımıza da Allah sağlık sıhhat versin." şeklinde konuştu.

Peki Bülent Uygun'un komaya giren kızının durumu nasıl?

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un kızı Almina Uygun, şeker komasına girerek Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde özel bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı.

Bülent Uygun, haberi alır almaz Kayserispor maçı hazırlıklarını bırakıp kızının yanına koşmuştu. İlk müdahalenin ardından Almina Uygun’un durumu ciddiyetini korurken, Bülent Uygun sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Allah'a şükür, ölüm tehlikesini atlattık. Şu an yoğun bakımda ama hayati tehlikesi yok. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a geçerek bir dizi ameliyat olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Bellona Kayserispor - Net Global Sivasspor ilk 11'leri

Bellona Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Carole, Kartal, Eray Özbek, Bourabia, Ramazan, Cardoso, Mane

Net Global Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Sonko, Radakovic, Emirhan, Uğur, Emrah, Charisis, Turgunbayev, Pritchard, Manaj

Senin için hazırladığımız haberler