Bülent Uygun: "N'Diaye gibi oyuncu Türkiye'de yok"

27.07.2017 - 15:25 | Son Güncellenme: 27.07.2017 - 15:25

Bülent Uygun: "N'Diaye gibi oyuncu Türkiye'de yok"

AJANSSPOR ÖZEL - Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

Hazırlık maçları sonucunda takımdan ayrılacaklar belli olur

"Osmanlıspor camiası son süreç içerisinde baktığımızda gerek geçen sezon Avrupa kupalarında Mustafa hocam döneminde yaptıkları ve yeni çıktığı hedefler doğrultusunda Ankara'nın sevgisini kısa sürede kazanmış bir takım olması nedeniyle zor bir göreve bizi layık gördüler. Bende bu vesileyle yönetim kurulumuza, başkanımıza teşekkür ediyorum

Transfer tabii malum kadro yapısı itibariyle elimizde yaklaşık 30 kişilik bir ekip vardı. Hazırlık maçlarında gerek sistemimiz açısından gerek oyuncular açısından değerlendirdik. Önümüzdeki maçlarda özellikle Yunanistan'da oynanacak hazırlık maçı sonucunda dört oyuncu ile yolları ayırabiliriz.  Bizde iki transfer yapıp rekabeti arttırmak için çalışmamız devam ediyor. Ekstra bir oyuncu ayrılırsa mutlaka oyuncu almamız gerekecek."

Andreas Maxsö'yü istiyoruz

"Osmanlıspor scouting ekibi ve transfer ekibi görüşmeleri yapıyor. Ender Bey yurtdışında transferleri bitirmeye çalışıyor. Danimarkalı oyuncu Andreas Maxsö ile ilgilendiğimiz doğrudur. Kendisi ülkesinin hem U21 hemde artık A Milli takımında oynuyor.  Diğer ülkelerden de teklifi var ve son aşamaya gelindi. Eğer İngiliz ve İspanyol takımlarını geçebilirsek oyuncuyu almak istiyoruz. "

N'Diaye değerini bulursa gitmeli

"Bu transfer konularına çok girmiyorum. Şunu söyleyebilirim Badou N'Diaye için 10 milyon euro veren alır. Ben bırakmak istemiyorum. Kimsenin onun kafasını karıştırmasını istemiyorum. Takımda kalacakmış gibi devam ediyorum. Badou çok değerli bir oyuncu, 10 numara pozisyonunda görevlerini iyi yapan aynı zamanda da başka özellikleri olan bir isim. Eğer gidecekse değerini bulup gitmelidir. İzin konusunda yönetimin kararına saygı duyarım ama ben kalmasını isterim

Başkan ile anlaşıp öyle gitmeleri gerekir. Bizde ise biraz farklı işliyor. Önce oyuncu ile görüşüp aklını çeliyorlar. Örneğin oyuncu 500 bin alırken 2,5 milyon teklif ederseniz oyuncu gitmek istiyor. Maalesef tüm takımlar özellikle bizim gibi takımlar böyle durumlarda zor duruma düşüyor. İnşallah N'Diaye konusunda sıkıntı olmaz."

N'Diaye gibi oyuncu Türkiye'de yok

"Transfer günü bitene kadar bu dedikodular olacaktr. N'Diaye her takımda oynayabilir. Ona şunu söyledim, "Sen futbolda yürüyeceksin, namın arkadan gelecek. Gerçekten bedelini verirlerse gidebilirsin. Giderse Galatasaray veya Premier Lig'de kesinlikle oynar. Türkiye'de böyle oyuncu yok. Hem top kapabilen, defans arkasına koşu yapan, gol atabilen, asist yapabilen, pres yabilen bir oyuncu her yerde başarlı olur"

Özer konusu kapandı

"Özer konusunda şunu söyleyebilirim. Akhisar Belediyespor bizden Mehmet Güven'i istedi ve Özer'i teklif ettiler. Özer Hurmacı ve Mehmet Güven sevdiğim oyuncular ama Mehmet Güven ile ekonomik anlamda anlaşamamışlar. Kendi kulübüde geçen sezon aldığı bedel karşılığında Özer'i bırakmak istemiş ama bu şartlada olma ihtimali yok, bu nedenle konu kapandı."

İnanlar inandığını başarır

"İnanmış bir takım yapmak istiyoruz. İnanmışlığı önümüzdeki planalama dönemlerinde şampiyonluk için düşünüyoruz ve çok çalışmamız lazım.  Bunu oyuncularıma da söylüyorum. İnanlar inandığın başardığı gibi bizde başarıya odaklı bir Osmanlıspor, herkesin takdir ettiği bir takım olmak istiyoruz"

Yurtdışında kamp yapmadık

"Bizim özellikle yurtdışı kampı konusunda yönetim ile devlet politikamızın paralelinde götürmek istedik. Yurtdışındaki yaşananlar, mesnetsiz hareketler bizim devletimizin yanında olmamız gerektiğini gösteriyor. Bizde yurtdışındaki yerleri iptal ettk. Sırf Türk milletine yapılan hareketlerin tam tersinde hareket ederek tüm yurt dışındaki kampları iptal ettik. Ülkemizde de çok güzel yerler var. "

AJANSSPOR ÖZEL
(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler