Bülent Uygun, "Ortada bir suç varsa bu bana ait..."

06.04.2021 - 18:26 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 18:38

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor 3 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada hatanın kendisine ait olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Bülent Uygun, "Ortada bir suç varsa bu bana ait..."

AJANSSPOR - HABER

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 33. haftasında İzmir ekibi Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Mağlubiyetin akabinde açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun, takımına güvendiğini ve ortada bir hata varsa burada sorumluluk alması gereken kişinin kendisi olduğunu belirtti. Uygun'un maç sonu açıklamaları şu şekilde...

"Hücum hattında oyuncumuz yoktu..."

Bülent Uygun, "Geçiş oyunlarındaki oyunumuzu sergileyemedik. Forvette oyuncumuz yoktu. Orta sahadaki oyuncularımızın çok fazla performansından sonra geri dönüş bildirimini alamadık. Eldeki bazı futbolcuların Kovid olması ve alternatifin yeterli olmaması sonucu etkiledi.

"Futbolcularıma inanıyorum..."

Rizespor gayet iyi bir takıma sahip. Kazanacağız. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Bazen futbolun içerisinde böyle mağlubiyetler oluyor. Ortada bir hata varsa bu bana ait. Ben futbolcularıma inanıyorum. Önümüzde maçlar var. Kazanarak taraftarlarımızı mutlu edeceğiz."

Çaykur Rizespor, Göztepe'den 56. dakikada Halil Akbunar; 77. dakikada Cherif Ndiaye'nin attığı gollerle 2-0 mağlup oldu. Rizespor'un A Milli Takım'a davet edilen kalecisi Gökhan Akkan 90. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler