Bülent Uygun, Süper Lig'den flaş transferler peşinde ! Açıkladı...

02.03.2018 - 21:04 | Son Güncellenme: 02.03.2018 - 21:04

Bülent Uygun, Süper Lig'den flaş transferler peşinde ! Açıkladı...

Katar'ın Al Gharafa takımı teknik dirktörü Büşent Uygun, konuk olduğu TRTSpor'da önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Uygun'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

"Tekrar Katar'a gelmek benim adıma mutluluk verici. Daha önceki 3 yılda güzel şeyler yaşadık. Katar milleti ve devleti Türkiye'ye sevgi ile bakan bir ülke. Burada yaklaşık 10 bin Türk vatandaşımız çalışıyor. Burada Türk firmaları çalışmalar yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayretleri var. Burada olmaktan keyifliyim"

'Sneijder transferi takıma büyük katkı yaptığı gibi Dünya'da büyük yankı oldu'

"Potansiyeli olan bir takıma geldik. Takıma iki tane transfer yaptık. Mehdi ve Sneijder geldi. Takım mantalitesini değiştirdik. Sneijder transferi takıma büyük katkı yaptığı gibi Dünya'da büyük yankı oldu. Galatasaraylı arkadaşlara mesaj gönderdi. Sneijder adamlık, futbolcu kariyeri ve yaşantısı bakımından büyük bir oyuncu. Takıma büyük katkı verdi"

'İlk hedefimiz ligi ilk 4 içinde bitirmek'

"İlk hedefimiz ligi ilk 4 içinde bitirmek. Asya Şampiyonlar Ligi'nde de gruplara kaldık. Shota'nın takımın eledik. Eğer gruptan çıkarsak ve ligi ilk 4 içinde bitirirsek çok iyi olacak. Gençleri yetiştirip başarılı olmak istiyoruz"

'Türk oyuncuları transfer edebiliriz. Arda, Ozan, Volkan, Yasin...'

"Gelecek sezon iki tanesi yabancı olmak üzere 4-5 tane Katarlı oyuncu transfer edeceğiz. Önümüzdeki sezon göstereceğimiz performans .Arda, Ozan, Volkan Şen hatta Yasin gibi isimlerin adı geçti. Emre Akbaba gibi Deniz Türüç gibi futbolcularda büyük yetenek. Onlar büyük takımlara gitmek isteyecek olması belki transferi zor olacaktır. ben burada Türk oyuncuları ve teknik adamların gelmesini istiyorum. Bir çok hocanın isimini zikrediyorum"

'Dünya Kupası tarihte ilk kez kış mevsiminde 2022 yılında Katar'da yapılacak'

"Dünya Kupası tarihte ilk kez kış mevsiminde 2022 yılında Katar'da yapılacak. Çok fazla esinti. Aralık, Ocak, Şubat, Mart aylarında hava iyi olacak. Çok sıcak olmayan bir ortamda Dünya Kupası oynanacak. Belki de oyuncular daha hazır gelecek yorgun olmadan gelecekler"

'Katar'da çok iyi stadyumlar yapılıyor. Burada iki stadı Türk inşaat firmaları yaptı'

"Katar'da çok iyi stadyumlar yapılıyor. Burada iki stadı Türk inşaat firmaları yaptı. Ekomonik anlamda çok güçlüler. Bir tane stadyum deniz üstünde olacak. Final maçının deniz üstünde oynanacağını söyleyebilirim"

"Bayern Münih, PSG gibi takımlar buraya gelip maç yapıyor, stadyumları test ediyorlar"

'Süper Lig'de çok iyi bir sezon geçiyor. Şampiyonluk için Beşiktaş...'

"Süper Lig'de çok iyi bir sezon geçiyor. Öncelikle Başakşehir'i burada söylemek lazım. Abdullah Avcı ile 6-7 yıldır devam eden bir sistem, istediği oyuncuyu alan bir durumları var. Çok başarılı bir dönemdeler Arda Turan'ı bile alabiliyorlar"

"Büyük takımların hocası olmak kolay değil. Galatasaray Tudor ile başladı ama çok farklı özellikler lazım. Şimdi Fatih Terim geldi. Beşiktaş'ın handikabı oldu. Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından Cuma maç yaptılar ve hep puan kaybı yaptı. Bunu kim planlıyorsa hata yaptı. Fenerbahçe'de şampiyonluk şansına sahip ama bana göre Beşiktaş bir adım daha önde"

'Başakşehir planlama ve kurgulanma adına satılmaya en yakın kulüp'

"Başakşehir planlama ve kurgulanma adına satılmaya en yakın kulüp. Buradan da talipleri olabilir. Ben Sakaryalıyım. Çoğu insan beni Sivaslı sandı. Ben orada 7 yıl kaldım. Samet hoca gibi çok iyi bir teknik adam var, çok iyi bir başkan var. Şu an güzel bir başarı var inşallah devam eder. Ben bir gün Sivasspor'da olacağım"

'Osmanlıspor'a çok isteyerek gittim ama...'

"Ben Osmanlıspor takımına çok isteyerek gittim. Takımı oyun anlamında iyi durumdaydık skora yansıtamadık. Takımdan Ndiaye, Dzon ve Webo gibi isimler gitti. Şimdi baktığımız zaman yine bir sürü transfer yapılmasına rağmen sonuç değişmedi. Vermeden almak Allah'a mahsus. Doğru planlama ile ilerlemek lazım"

'Türk ordusu Dünyanın en büyük ordusu'

"Ben oynadığım dönemde Asker Selamı veriyordum. Türk ordusu Dünyanın en büyük ordusu, dünyada adalet dağıtıyoruz. Afrin'deki Mehmetçiklerimizi Allah korusun. Dünya'da adalet dağıtıyoruz. Suriye'de vatandaşlara toprak bütünlüğü sağlıyoruz. Allah hepimizi korusun. Türk'ün gücünü herkese gösteriyoruz. Hepsine Allah razı olsun"

'Hayırlısı neyse o olsun Fenerbahçe için'

"Aziz başkan bu yaşanan olayların sonuçlanmasının ardından bırakacağını söylemişti. Ali Şen başkan bir duayendir. Benim ayrılmamdan nedenlerinden biridir ve bana özür dilemiştir. Gittiğim ilk maçta da ayağım kırıldı. Kişilerin düşünceleri kendini bağlar. Bu tarz beyanatlar vermemiz uygun düşmez. Hayırlısı neyse o olsun Fenerbahçe için"

"Çıkarttığım kitabın gelirlerini şehit olan polis ve askerlerimizin çocuklarının eğitim masrafları için bağışlıyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler