Bülent Uygun’a yeni yardımcı! Fenerbahçe’nin eski yıldızı…

Özgür Koç
10.06.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 13:04

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda teknik heyete takviye yapıyor. Daha önce futbolculuk ve antrenörlük kariyerinde Fenerbahçe’de görev alan Mehmet Yozgatlı, Bülent Uygun’un ekibine giriyor.

Bülent Uygun’a yeni yardımcı! Fenerbahçe’nin eski yıldızı…

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig’de kulüpler 24 Haziran’da açılacak transfer sezonu için çalışmalarına devam ederken, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da teknik heyetine takviye yapmaya hazırlanıyor. 

Mehmet Yozgatlı, Uygun'un ekibine katılıyor

Daha önce futbolculuk ve antrenörlük kariyerinde Fenerbahçe’de görev alan Mehmet Yozgatlı, Bülent Uygun’un ekibine girmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giydi

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe’nin yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray formalarını da giyen Mehmet Yozgatlı, 2012 yılında başladığı antrenörlük kariyerinde de Fenerbahçe adına çalıştı. Erol Bulut’un ekibinde yer alan Yozgatlı, 2020-2021 sezonunda sarı lacivertlilerin başarısı için ter döktü.

Son olarak Gaziantep’te çalıştı

Antrenörlük kariyerinde Eyüpspor, Karabükspor, Karaköprü Belediyespor, Uşakspor ve Alanyaspor’da da görev alan 45 yaşındaki teknik adam, son olarak Gaziantep FK’de görev aldı. 2021-2022 sezonunda Gaziantep’te çalışan Yozgatlı, görevine 25 Mayıs 2022’de veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler