Bülent Uygun'dan 'asker selamı' açıklaması

18.10.2019 - 21:16 | Son Güncellenme: 18.10.2019 - 21:16

Deneyimli teknik direktör Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında gündemi değerlendirdi.

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Bülent Uygun'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"UEFA’nın verecek bir kararı yok"

Yüce Türk Milleti terörü bitirmek için uğraşıyor. Kahraman Mehmetçik’in önünde saygıyla eğiliyorum. Türk milleti her şeyin üstesinden gelecek güçtedir. Dünyada terör bitecek. Bu mücadelede tek başına kalsak da her vatan evladı, ‘Her Türk asker doğar’ fikrini savunuyor. Asker selamıyla ilgili UEFA’dan verilecek karar benim gözümde yok hükmündedir. İngiltere’de başka ülkelerde de aynı şeyler var. UEFA’nın verecek bir kararı yok. Çok önemli olduğunu da düşünmüyorum. Allah Türk askerine zeval vermesin.

"Sakatlıklar bahane olamaz"

4 büyüklerin yedek kulübesinden kadro çıkardığınızda onlar da şampiyonluğa oynayacak seviyede olmalı. Sakatlıklar bahane olamaz. Siz büyük takımsanız ve şampiyonluğa oynuyorsanız eksikleri hissettirmemelisiniz. Anadolu takımlarında öyle değil. Denizlispor’da da yeni bir hoca geldi. Bir anlayış değişikliği olacak. Etki-tepki olabilir. Denizlispor’da iyi bir kadro var. Mehmet Özdilek Hoca ile birlikte ivmeyi yukarıya çıkarmak istiyorlar. Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa kazanmak zorunda.

"Herkese asker selamı çakıyorum"

Oyun sistemi ve planı, sakatların iyileşmesi gibi konular var. Milli maç arası vardı. Bundan sonra zaten 4 büyüklerin hiçbir bahanesi kalmadı. Ligi bundan sonraki süreçte forse etmek zorundalar. Yoksa düşüş başlar ve şampiyonluktan uzaklaşırsınız. Çok çekişmeli bir maç olacak. Hak eden kazansın. Herkese asker selamı çakıyorum!

Senin için hazırladığımız haberler