Bülent Uygun'dan flaş Fenerbahçe açıklaması: "Art niyetli insanlara..."

04.11.2019 - 18:40 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 16:25

Bülent Uygun'dan flaş Fenerbahçe açıklaması: "Art niyetli insanlara..."

Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maç hakkında Radyospor'a özel açıklamalar yaptı. "Fenerbahçe'yi yenerek art niyetli insanlara yanıt verdik" diyen Uygun hakem performansı hakkında ise kısa bir değerlendirmede bulundu. Deneyimli teknik adam, "Hakemlerden daha iyi olacağını düşünenler gitsin hakem olsun" dedi. 

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Bülent Uygun'un açıklamaları şu şekilde:

Bülent Uygun: "Futbolcularımızın mücadelesi işin rengini değiştirdi"

10.haftadayız ama ne şampiyonluğa oynayan takımlar diğerlerinden ayrıldı, ne de düşmeye oynayanlar. Bu kadar kısa sürede kopmalar zaten beklenmiyor. Kayserispor’un bulunduğu durum; galibiyet almamış olması, yaşanan kaoslar… Kayserispor için krizi bitirmesi gerekiyor fikri vardı. İlk düşecek aday olarak görüldü Kayserispor… Ancak; Fenerbahçe maçında aldığımız galibiyet, futbolcularımızın mücadelesi işin rengini değiştirdi diyebilirim. Lige renk geldi. Herkesin herkesi yendiği bir sezon yaşıyoruz. Böyle bir ligde her şey mümkün.

Bülent Uygun: "Bana ödenecek peşinat yerine futbolculara ödeme yapılmasını talep ettim"

Biz takım analizi yaptık. Eksikleri belirlemeye çalıştık. Taktiksel çalışmalar, duran top organizasyonları üstünde durduk. Nasıl gol atacağımızın analizini yaptık ve takıma anlatmaya çalıştık. Takımda ekonomik, mental sorunlar vardı. Yönetim, bu süreci yönetmek adına uğraş veriyor. “Ben para istemiyorum. Futbolculara dağıtılması daha doğru olur” demiştim. İlerleyen haftalarda şehirden gelecek desteği ifade ettim. Özel seanslar düzenledik. 3 gün içinde psikolojik ve mental yönden tükenmiş bir takımı ayağa kaldırmış olmak önemli. Fenerbahçe gibi şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalıştık. Taraftarlarımıza bu 3 puanı hediye ediyoruz. Bu kurtuluş mücadelesini sürdüreceğiz ve taraftarları mutlu etmeye çalışacağız.

Bülent Uygun: "Fenerbahçe’yi yenerek bazı kesimlerin art niyetine cevap verdik"

Samet Aybaba bir açıklama yapmıştı. Herkes ne olduğunu biliyordu. Kayseri’ye gitmemi istemeyenler oldu. Oraya gitme diye telkin edenler oldu. Ben de elimden gelen hizmeti yapacağımı söyledim. Henüz başlangıçtayız. Önemli bir galibiyet aldık. Moral bulduk. Yolumuza güçlü bir şekilde devam etmek istiyoruz. Sivasspor’da başladığımda takım sonuncuydu ama UEFA’ya gittik, Gaziantep’te takımı kümede bıraktık, Katar’da galibiyeti olmayan takımları yukarıya çıkardık. 2.1 puan ortalaması yakalamış bir hocayız. Fenerbahçe’yi yenerek bazı kesimlerin art niyetine cevap verdik. Ülkemizde boş boş konuşan insan çok. Fikri olan herkes paylaşım yapıyor.

Bülent Uygun: "Baskın oynaması beklenen Fenerbahçe'ydi, biz rahat olmalarını engelledik"

İkinci bölgede kapatarak, daraltarak ondan sonra da yakın oynayarak aksiyon alanlarını kapattık. Sonrasında ara toplarla sonuca gitmeyi denedik. Rakibin yapacağı hataları değerlendirmek istedik. Umut’un golüyle skoru bulduk ve kazandık. Rakibimiz Fenerbahçe’nin de pozisyonları var. Baskın oynaması gereken Fenerbahçe’ydi. Biz kalabalık tuttuk ve rahat olmalarını engelledik. Futbol şansı bizden yanaydı ama kazanmayı bildik. İzleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Bundan sonra da en iyisini yapmaya çalışacağız.

Bülent Uygun: "Hakemlerden daha iyi olacağını düşünen gitsin hakem olsun"

Hakemlerle ilgili herkes konuşuyor. Bir şey söylemek istemiyorum. Günah keçisi yaptık onları. İyisi de kötüsü de tartışılıyor zaten. Hakemlerden daha iyi olacağını düşünen gitsin hakem olsun. Başka da bir şey demek istemiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler