Bülent Uygun'un gözünün içine bakıyorlar!

29.11.2019 - 15:47 | Son Güncellenme: 29.11.2019 - 15:47

Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen İstikbal Mobilya Kayserispor'da genç futbolculara fırsat doğdu. Sarı-kırmızılılarda Beşiktaş maçında genç futbolcular mı oynayacak? Ntep ve Tavares ile yollar ayrılıyor mu?

Kayserispor'da 3 oyuncu kadro dışı kalmıştı

Bülent Uygun yönetimindeki Kayserispor'da Paul-Georges Ntep, Adryan Oliveira Tavares ve Bilal Başacıkoğlu kado dışı bırakılmıştı.

Bülent Uygun'dan genç oyunculara şans

Bu gelişmenin ardından teknik direktör Bülent Uygun, genç oyunculara şans vermek için kolları sıvadı.

Kayserispor'da gençler istekli

Uygun, Kayserispor'un gençlerini tek tek analiz etti. A Takım'da şans bulmak isteyen genç oyuncuların da antrenmanda çok istekli olduğu öğrenildi.

Bülent Uygun: "Hepsi gözümün içine bakıyor"

Bülent Uygun, Radyospor'a verdiği röportajda ise, "Genç oyuncularımızı dünyanın her yerinden kulüpler izlerken, bir tek Türkiye'de bizler izlemiyoruz. Ben hak edene formayı veririm. Genç oyuncularımız çok istekli. Hepsi gözümün içine bakıyor. Gözlerindeki o ateşi görüyorum" ifadelerini kullandı.

Ntep ve Tavares ile yollar büyük ihtimalle ayrılacak

Bu arada, Kayserispor'da kadro dışı kalan futbolculardan Ntep ile devre arası yolların ayrılması bekleniyor. Kiralık oyunculardan Tavares'in de kalma ihtimalinin çok düşük olduğu öne sürülüyor. Sözleşmesi devam eden futbolculardan Bilal Başacıkoğlu'nun ise ilerleyen dönemde affedilme ihtimalinin olduğu konuşuluyor. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler