Eski hakem Bülent Yıldırım eşi Bilnur Fidan Yıldırım'ı Kaybetti

23.09.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 00:37

Eski FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım, eşi Bilnur Fidan Yıldırım'ı kaybetti.

Eski hakem Bülent Yıldırım eşi Bilnur Fidan Yıldırım'ı Kaybetti

AJANSSPOR HABER

Eski FIFA kokartlı hakem ve beINSports'un Trio programı yorumcusu Bülent Yıldırım, eşini kaybetti. Yıldırım'ın eşi Bilnur Fidan Yıldırım, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucunda henüz 57 yaşında hayatını kaybetti.

Yalova'da toprağa verilecek

Bilnur Fidan Yıldırım'ın cenazesi 24 Eylül Pazar günü ikindi namazını mütakiben Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Fevziye Köyü Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına toprağa verilecek.

TFF'den Yıldırım'a başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yayınladığı başsağlığı mesajında, "Merhume Bilnur Fidan Yıldırım'a Allah'tan rahmet; Sayın Bülent Yıldırım, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" dedi.

Spor dünyası Yıldırım'ın acısını paylaştı

Bülent Yıldırım'ın program arkadaşı ve Fanatik gazetesi yazarlarından eski hakem Deniz Çoban ile yine eski FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus da sosyal medyadan yayınladıkları mesajla Bülent Yıldırım'a başsağlığı diledi. Futbol dünyası ve spor medyasından çok sayıda kişi de Yıldırım'a başsağlığı dileğinde bulundu.

Ajansspor olarak Yıldırım'ın acısı paylaşıyoruz

2020 yılında Ajansspor'da haftalık olarak hakem yorumları yazan Bülent Yıldırım'a Ajansspor Ailesi olarak biz de üzüntüsünü derinden paylaşıyoruz. Yıldırım'a başsağlığı dilerken, sevgili eşi Bilnur Fidan Yıldırım'a da Allah'tan rahmet dileriz. Mekânı cennet olsun.

Senin için hazırladığımız haberler