İsmi Inter Miami İle Anılan Andres Iniesta, Emirates Club FC İle Anlaştı

İsa Kethüda
08.08.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 08:47

Transfer haberleri... Vissel Kobe'den ayrılan ve ismi Messi'nin takımı Inter Miami ile anılan Andreas Iniesta'nın yeni takımı belli oldu. Detaylar...

İsmi Inter Miami İle Anılan Andres Iniesta, Emirates Club FC İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Andres Iniesta'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde Lionel Messi ile yeniden bir araya gelme hayalleri suya düştü. İspanyol efsanesi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tuttu. 

Iniesta'nın, Inter Miami ve Messi hayalleri sonuçsuz kaldı

Lionel Messi, Amerika Birleşik Devletleri'nde Inter Miami ve futbolseverlerin kalbini çelerken; eski takım arkadaşı Andres Iniesta ile yeniden bir araya geleceği iddiaları sonuçsuz kaldı. 

Iniesta, Emirates Club FC takımı ile anlaştı

Son olarak Japonya Ligi ekibi Vissel Kobe forması giyen ve sözleşmesi bu yaz sona eren Iniesta, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Emirates Club FC takımı ile anlaştı. 

İlgini Çekebilir
Talisca kararını verdi! Beşiktaş...
Habere Git

Iniesta'dan 1 yıllık sözleşme

Iniesta, Şarika merkezli kulüple Haziran 2014'e kadar sözleşme imzalayacak. İspanyol efsanenin sözleşmesinde 1 yıl da opsiyon olacak. 

Üç Barcelonalı oyuncu Inter Miami'ye transfer oldu

Futbol efsanesi David Beckham'ın da ortakları arasında bulunan Inter Miami, bu yaz Barcelona kökenli üç ismi kadrosuna kattı. 

Lionel Messi, Suudi Arabistan'dan astronomik teklifi reddederek Amerika'nın yolunu tuttu. Arjantinlinin yanı sıra Sergio Busquets ve Jordi Alba da Miami'yle sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Ljubljana deplasmanında! İşte 11'ler....
Habere Git

Öte yandan 39 yaşındaki Andres Iniesta, Vissel Kobe kariyerinde 134 maça çıkarken 26 gol ve 25 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu ayrıca 2 kez de kupa sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler