Bulut, Aslan'ı şok presle vuracak

23.09.2020 - 14:11 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 14:47

Fenerbahçe derbide nasıl bir oyun anlayışıyla sahaya çıkacak? Teknik direktör Erol Bulut'un derbi planı ne? İşte ayrıntılar...

Bulut, Aslan'ı şok presle vuracak

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Atakaş Hatayspor maçında kaybedilen 2 puan hesapları bozdu. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut’un Galatasaray maçına 6 puanla çıkma hedefi tutmadı.

Fenerbahçe'nin görüntüsü soru işareti yarattı

Hatayspor maçında alınan beraberlik ile birlikte Fenerbahçe’nin üretkenlikten uzak olması, net bir forvetin kadroda bulunmaması ve takımın hazır bir görüntü sergilememesi Pazar günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Galatasaray derbisi öncesi camiada soru işaretleri yarattı.

Erol Bulut, derbi taktiğini belirlemeye başladı

Rakibini teknik ekibi ile birlikte analiz eden teknik direktör Erol Bulut derbi için taktiğini belirlemeye başladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanlarda Galatasaray karşısında oynayacakları sistemi uygulatan Bulut, oyuncularına hem uyarılarda bulunuyor hem de moral veren konuşmalar yapıyor.

Erol Bulut, şok pres ile rakibe nefes aldırmamayı planlıyor

Kanat akınlarına önem veren genç çalıştırıcı rakibine şok pres ile nefes aldırmamayı planlıyor. Sarı kırmızılıların öne çıkan oyuncularına karşı da önlem alacak Bulut orta saha oyuncularından daha aktif olmalarını istedi, 45 yaşındaki teknik adam rakip savunmanın açıklarını da değerlendirerek 3 puana ulaşmaya çalışacak. 

Forvette kim oynayacak?

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut derbide orta sahada Mert Hakan Yandaş ve Jose Sosa’yı sahaya sürmeyi planlıyor. Forvette kimin oynayacağı merak edilen konuların başında geliyor. Vedat Muriç’in satılmasından sonra henüz forvet transferi yapılmamasından dolayı takım içinden çözüm üretilecek. Rakip savunma ile savaşacak bir ismi derbide sahaya sürmeyi kafasına koyan Bulut, Mame Thiam ya da Michael Frey’e görev verecek.

Forvet transferi ne zaman bitecek?

Bu arada Fenerbahçe’de transfer çalışmalarına da hız verildi. Sarı lacivertlilerde forvet transferi bu hafta bitirilmeye çalışılıyor. Listedeki iki isim Samatta ve Ze Luis’in kulüpleri Aston Villa ve Porto ile son detaylar görüşülüyor. Fenerbahçe yetkilileri iki oyuncuyu da kadrosuna katmak için büyük çaba sarfediyor.

Senin için hazırladığımız haberler