Bulut savunmayı değiştirecek

10.11.2020 - 14:51 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 15:01

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'de 8. hafta sonunda 17 puanla Alanya'nın ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un milli ara sonrasında savunmada değişikliğe gideceği öğrenildi. Peki sarı-lacivertli takım bu sezon kaç gol yedi, Bulut savunmada hangi oyunculara forma şansı verecek? İşte detaylar...

Bulut savunmayı değiştirecek

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de geçen sezonun en büyük sorunlarının başında savunma hattı gelirken yaz transfer döneminde bu bölgeye yapılacak transferler için çok dikkat edildi. Sarı lacivertliler kadrosuna Marcel Tisserand ve Mauricio Lemos'u dahil ederek savunmada sorun yaşamamayı planladı.

Forma rekabeti yaşanıyor

Fenerbahçe geride kalan 8 maçta 8 gol yerken maç başına 1 gol yeme ortalaması tutturdu. Sarı lacivertli takımda Marcel Tisserand yerini sağlamlaştırırken Serdar Aziz ve Mauricio Lemos arasında ise forma rekabeti yaşanıyor.

24 yaşındaki Lemos 4 maçta forma giyerken Fenerbahçe, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük maçlarında kalesinde 2 gol gördü. Galatasaray ve Hatayspor karşılaşmalarında ise kalesini gole kapattı.

Tisserand’ın yanına Lemos

Milli aradan sonra kadroda değişiklik yapmaya hazırlanan Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, savunmada Tisserand’ın yanın yeniden Mauricio Lemos’a şans vermeyi planlıyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler