Bulut, soyunma odasında ne dedi?

19.10.2020 - 14:39 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 14:46

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Göztepe maçı sonrası soyunma odasında oyuncuları tek tek tebrik etti. Bulut, "Son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız ve oyunumuzu rakibe kabul ettirmeliyiz" dedi. Detaylar haberimizde...

Bulut, soyunma odasında ne dedi?

AJANSSPOR HABER

İzmir'den Göztepe'yi 3-2 mağlup ederek dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, kaçan çok sayıda fırsattan ötürü maçı daha açık farkla kazanamamalarına dikkat çekti.

Bulut, maçtan sonra soyunma odasında yaptığı değerlendirme öncesinde oyuncularını önce tek tek kutladı. Bulut ardından kısa bir analiz yaptı. Bulut, şu iki noktanın altını çizdi:

  • 1- Son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız.
  • 2- Skoru erken alarak, oyunumuzu rakibe kabul ettirmeliyiz.

Öte yandan 18 oyuncunun yeni olmasına karşı uyum sıkıntısının çok fazla yaşanmaması teknik heyeti memnun ediyor. Pelkas'ın takımla sadece 3 gün çalışarak çıktığı Göztepe maçında gol atması ve iyi performans ortaya koyması takımdaki hızlı kaynaşmanın bir işareti olarak görüldü.

A Milli Takım'daki performansıyla yıldızlaşan Ozan Tufan'ın Erol Bulut yönetiminde on numarada ortaya koyduğu futbol da övgü aldı. Göztepe karşısında görevini başarıyla yerine getiren Ozan, yaptığı asistle de skora katkı sunmaya da devam etti.

Bu arada Süper Ligin 6.haftasında Ülke Stadı’nda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına 20 Ekim Salı günü Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde başlayacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler