Bulut’un kilit isimleri Ozan ve Gustavo

26.10.2020 - 11:34 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 11:39

Bulut’un kilit isimleri Ozan ve Gustavo

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Trabzonspor’u 3-1 mağlup etmenin sevinci yaşanırken sarı lacivertliler Süper Lig’de ilk 6 haftayı en az puan kaybıyla atlattı. Yeni sezona 18 transfer ile giren Fenerbahçe 4 galibiyet 2 galibiyet alarak 14 puan topladı.

Fenerbahçe, dezavantajı avantaja çevirdi

Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını kadrosundaki kalite oyuncular ile avantaja çeviren sarı-lacivertliler 6 maçlık periyodda deplasmanda Galatasaray ve evinde Trabzonspor ile de oynadı. İki maçtan 4 puan çıkaran Fenerbahçe 10. haftada Ülker Stadı’nda Beşiktaş maçıyla derbi karşılaşmalarını tamamlayacak. 

Gustavo ve Ozan, Erol Bulut'un kozu...

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut’un şu ana kadar en güvendiği oyuncular orta sahada Luiz Gustavo ve Ozan Tufan oldu. İki futbolcunun yükselen performansı Bulut’un sahadaki en büyük kozu oldu.

Erol Bulut, 8 ve 10 numara pozisyonunda oynatıyor

Sahada basmadık yer bırakmayan Brezilyalı oyuncu sarı lacivertlilerin dinamosu konumunda. Mert Hakan ve Sosa ile forma rekabetine giren Ozan Tufan ise takıma katkısı ile değişilmez oyunculardan olmayı başardı. 25 yaşındaki futbolcu teknik direktör Erol Bulut tarafından bu sezon maça göre 8 ve 10 numara pozisyonunda oynatılıyor.

Disiplinden taviz vermiyor

 Bu sezon 21 takımlı Süper Lig uzun bir maratona sahne oluyor. Fenerbahçe’de teknik heyet ve yönetim başarıya ulaşmak için tedbiri elden bırakmıyor. Şimdiden şampiyon ilan edilmelerini doğru bulmayan sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut ve kurmayları oyuncuları ile yaptıkları toplantılarda uyarılarda bulunurken disiplinden de taviz verilmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler