Bulut'un sigortası Luiz Gustavo

28.08.2020 - 12:25 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 12:25

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Luiz Gustavo Topuk Yaylası'ndaki performansıyla Erol Bulut'un en çok beğendiği isimlerden biri oldu. Peki, sarı lacivertli takımın gelecek sezonki orta sahası nasıl olacak? İşte detaylar...

Bulut'un sigortası Luiz Gustavo

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de geçen sezonun en iyilerinden olan ve transfer sezonunda transfer teklifleri aldığı için ayrılması gündeme gelen Luiz Gustavo, Topuk Yaylası kampında en çok göze batan isimlerden oldu.

Transfer söylentilerine rağmen konsantrasyonunu yitirmeyen Gustavo, bu profesyonel tutumuyla teknik direktör Erol Bulut'un yeni sezonda takımdaki sigortalarından biri olacağını ortaya koydu. Zaten genç teknik adam, Gustavo'nun takımda tutulmasını isteyerek, ona ne kadar güvendiğini ilk günden ortaya koydu.

Gustavo-Sosa-Yandaş orta sahası

Brezilyalı oyuncu idmanlardaki disiplinini saha dışına da yansıttı. Yemek, idman, dinlenme ve uyku saatleri konusundaki kurallara harfiyen uyan 33 yaşındaki Gustavo, bu sayesede ağır idmanlardan etkinlenmediği gibi takımın en dinamik ve fit oyuncularından biri olarak göze çarptı.

Özellikle genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu ile de sohbetler ederek, tecrübelerini aktaran Gustavo, yeni sezonda Erol Bulut'un orta alandaki bankosu olacak.

Bulut, bu bölgeyi geçen sezon 32 maçta forma giyip 3 gol atıp 1 de asist yapan Gustavo ile birlikte Jose Sosa ve Mert Hakan Yandaş'a teslim ederek lige başlayacak.

Yenilere ağırlık verecek ama...

İyi bir kamp geçirse de Ozan Tufan'ın başlangıçta bu üçlüden formayı alması zor görünüyor. Ancak Ozan'ın da mücadeleyi bırakmaya niyeti yok.

Açıkçası Tolga Ciğerci ve Jailson'a göre Ozan'ın ilk 11'de ilerleyen haftalarda oynama şansı daha yüksek. Ozan için özellikle Mert Hakan Yandaş'ın performansı belirleyici olacak. Ancak Ozan'ın sağ bek ve sağ açıkta da zaman zaman oynamış olması onu bir joker konumuna da getirebilir.

Erol Bulut, taraftarın da beklentileri doğrultusunda sezona ağırlıkla yeni transferlerle başlayacak. Fakat yenilerin ilk 11'de kalması da ortaya koyacakları performsa bağlı olacak. Bulut, takımına yeni-eski değil, iyi oynayan-iyi oynamayan diye baktığının mesajlarını sürekli veriyor. Kısacası yeni sezonda Fenerbahçe'de bizi amansız bir forma yarışı bekliyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler