Bundesliga hakemine ölüm tehdidi geldi! Taraftar...

Ali Bozkurt
18.12.2023 - 12:26 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 12:29

Mesleği polislik olan 44 yaşındaki Bundesliga hakemi Patrick Ittrich, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hertha taraftarı bir kişiden ölüm tehdidi aldığı açıkladı.

Bundesliga hakemine ölüm tehdidi geldi! Taraftar...

Hüseyin ÖZKÖK – AJANSSPOR

Türkiye ve Avrupa'da aradan 1 hafta geçmesine karşın Süper Lig maçında kulüp başkanı tarafından yumruklanan ve adamları tarafından tekmelenen Halil Umut Meler olayını konuşurken, Almanya'dan hakeme yönelik bir ölüm tehdidi haberi geldi. 

Ölüm tehdidi geldi

Mesleği polislik olan 44 yaşındaki Bundesliga hakemi Patrick Ittrich, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2. Lig'de yönettiği Hertha Berlin-Osnabrück maçından sonra Hertha taraftarı bir kişiden ölüm tehdidi mesajı aldığını bildirdi. 

Ekran görüntüsü yayınladı

Tehdit mesajının ekran görüntüsünü yayınlayan Ittrich, "bugünkü Hertha Berlin-Osnabrück maçından sonra direkt olarak aldığım rezil mesaj inanılır gibi değil" paylaşımını yaptı. Hertha Berlin taraftarı kişinin "seni öldüreceğim, sen Alman futbolunun utancısın" sözleriyle gönderdiği mesajı yayınlayan Patrick Ittrich, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Ittrich müsabakanın 85'inci dakikasında Herthalı Florian Niederlechner'i kendisine "siz delisiniz" demesi üzerine doğrudan kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler