Bundesliga takımları Kerem Aktürkoğlu için geliyor!
Editör: Eren Tuncay
Son Güncelleme /
Transfer haberleri... Bundesliga takımlarından Hoffenheim, Stuttgart ve Wolfsburg, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu izlemek için Türkiye'ye temsilci gönderecek.

Son 5 Haber

Beşiktaş'ta Tiago Djalo'dan itiraf: "Geçen sezon bazı sorunlar vardı"

Kulüp başkanı açıkladı: "Cihan Çanak'ı istiyoruz"

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, transferi Radyospor'da açıkladı

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"
- Haberin Kaynağı:
- Fanatik
Galatasaray 22 yaşındaki genç futbolcularından Kerem Aktürkoğlu, Fatih Terim'in son dönemde düzenli olarak ilk 11'de şans verdiği isimlerden bir tanesi.

Performansı ile A Milli Takım'a yükselen Kerem Aktürkoğlu, EURO 2020'de Şenol Güneş'in kadrosunda yer almıştı.
Kerem Aktürkoğlu ile bir süredir Avrupa'dan bazı takımlar ilgileniyordu.
Fanatik gazetesinini haberine göre Bundesliga takımlarından Hoffenheim, Stuttgart ve Wolfsburg'un, 22 yaşındaki kanat oyuncusunu izletmek için Türkiye'ye temsilci göndereceği öğrenildi.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezondan bu yana 42 maça çıktı ve toplamda 9 gol ve 6 asist yaptı.