Bundesliga'da nefes kesen 6 gollü maçın kazananı yok

05.12.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 05.12.2020 - 22:48

Bayern Münih - RB Leipzig maçı özetini izleyin. Almanya Bundesliga’da Bayern Münih sahasında RB Leipzig ile karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen karşılaşmada kazanan olmadı. Taraftarlar, bu maçın özetini izlemek için araştırmalar yapıyorlar. Bayern Münih - RB Leipzig maç özeti ve S Sport 2 maç özeti izle arayışındalar. Peki Bayern Münih - RB Leipzig maçının özetini nasıl izlerim? Ayrıca golleri kimler attı ve asistleri kimler yaptı gibi araştırmalar da sürüyor. İşte tüm detaylar…

Bundesliga'da nefes kesen 6 gollü maçın kazananı yok

AJANSSPOR DIŞ HABER

Bundesliga'nın 10.haftasında lider Bayern Münih ile takipçisi RB Leipzig karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan maç 3-3 biterken son anlarda Thomas Müller ile gol bulan Bayern Münih liderliğini korudu

 

S Sport 2’den canlı olarak verilen karşılaşmaya Bayern Münih şu 11 ile başladı: Neuer - Pavard, Süle, Boateng, Alaba - Martínez, Goretzka - Sane, Müller, Coman, Lewandowski.

Başakşehir deplasmanında son dakika golüyle 4-3'le gülen Leipzig'in 11'i ise şöyleydi; Gulacsi - Mukiele, Konate, Upamecano, Angelino - Sabitzer, Adams, Haidara, Forsberg, Kluivert - Nkunku.

Maça hızlı başlayan Leipçi 19. dakikada Christopher Nkunku'nun ceza yayı üzerinden vurduğu şutun gol olmasıyla öne geçti.
Bayern Münih'in bu gole reaksiyonu iyi oldu. Jamal Musiala'nın 30 ve Thomas Muller'in 34. dakikada golleri Münih takımını öne geçirdi.

Leipzig'in bu yıl transfer ettiği oyuncusu Justin Kluivert, Muller'in golünden iki dakika sonra ağları havalandırmayı başardı. Devre 2-2 bitti.


İkinci yarıya da ilk yarıya olduğu gibi Leipzig hızlı başladı. Emil Forsberg 48. dakikada takımını tekrar öne geçirmeyi başardı.

Nefes kesen mücadelede Bayern Münih'ih tecrübeli oyuncusu Muller tekrar devreye girdi. Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e attığı golle 1-1'lik beraberliği sağlayan Thomas Muller bu maçın 75. dakikada takımını yenilgiden kurtarmayı başardı.

İki takımın bundna sonraki çabaları sonuç getirmedi ve karşılaşma 3-3 sona erdi.
Senin için hazırladığımız haberler