Bünyamin Gezer kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? MHK başkanı...

21.10.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 21.10.2021 - 17:05

Sosyal medyada gündeme gelen ve MHK başkanı olacağı konuşulan Bünyamin Gezer hakkında araştırmalar sürüyor. Bazı kullanıcılar Bünyamin Gezer ne iş yapıyor, daha önce ne iş yapıyordu gibi araştırmaları sürüyor. Hakemliği ne zaman bıraktı ve TFF'de görev alıyor mu, hangi takımlı gibi araştırmalar da devam ediyor... İşte Bünyamin Gezer hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Bünyamin Gezer kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? MHK başkanı...

MHK başkanı Serdar Tatlı'nın istifa etmesinden sonra yerine gelecek isimler sosyal medyada tartışılmya başlandı. Eski hakem Bünyamin Gezer'in MHK başkanı olacağını da konuşuluyor. Peki Bünyamin Gezer kimdir, nereli ve hakemliği ne zaman bıraktı? Şimdi ne iş yapıyor? İşte Bünyamin Gezer hakkında tüm detaylar...

BÜNYAMİN GEZER KİMDİR?

1972 doğumlu eski hakemlerimizden Bünyamin Gezer aslen Amasya‘lıdır. Kahramanmaraş’ta polis memuru olarak görev yapan eski bir emniyet mensubu olan Gezer, uzun seneler amatör kümede kaleci olarakta futbol oynamıştır.

1995 tarihinde polislik mesleğine başlayan ünlü hakem, ilk görev yeri olarak Ankara’da görev almaya başlamış ve uzun yıllar Ankara’da Polis olarak bulunmuştur. Polislik mesleği dışında spor ile de ilgilenmiş olan eski hakem, amatör küme takımlarında futbol oynamış ve takımının hem kalesini korumuş hem de kaptanlığını üstlenmiştir.

Kalecilik sonrası hakemlik ile ilgili eğitimler almış ve ardından çok sayıda maçta düdük çalmıştır. Kısa süre içerisinde Merkez Hakem Kurulu’nun en dikkat çeken hakemlerinden biri olan isim başta Süper Lig maçları olmak üzere çok sayıda ligde sahaya çıkmıştır.

Evli olan ünlü isim, hakemlik mesleğini bıraktıktan sonra spor programlarında gözükmeye başlamış ve çeşitli kanallarda bulunarak maçtaki önemli pozisyonlar hakkında düşüncelerini izleyiciye aktarmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler