Burak 4 bin 47 gün sonra Beşiktaş formasıyla
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Burak 4 bin 47 gün sonra Beşiktaş formasıyla

Son 5 Haber

Trabzonsporlu Christ Oulai, Almanya'ya karşı yıldızlaştı

Galatasaray'a Dünya Kupası'ndan kötü haber! Wilfried Singo sakatlandı

(GOLLER ve ÖZET) Almanya - Fildişi Sahili | Maç Sonucu: 2-1

Curaçao için tarihi gün! Dünya Kupası'nda ilk kez puan aldılar

Fenerbahçe Unics Kazan'dan Marcus Bingham ile anlaştı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Burak 4 bin 47 gün sonra Beşiktaş formasıyla
Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının açılış maçında Akhisarspor’a konuk olan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, 2007-2008 sezonunun ardından ilk kez Spor Toto Akhisar Stadı’nda siyah-beyazlı formayı giydi.
Devre arasında Trabzonspor’dan transfer edilen 33 yaşındaki futbolcu tam 4 bin 47 gün sonra Beşiktaş’la sahaya çıktı. Son olarak 21 Aralık 2007’de Manisaspor maçında Beşiktaş formasıyla mücadele eden Burak Yılmaz, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Manisaspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Galatasaray, Çin ekibi Beijing Goan takımlarında top koşturdu, 11 yıl aradan sonra Beşiktaş’a döndü.
Beşiktaş taraftarının ise Burak Yılmaz’a sevgi gösterilerinde bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Tüm oyuncuları teker teker tribünlere davet eden siyah-beyazlı futbolseverler Burak’a çağrı yapmadı.