Başkan Burak Elmas ve yönetimi idari ibrasızlık davası açtı!

26.04.2022 - 13:02 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 18:06

Galatasaray'da 26 Mart'ta yapılan genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen başkan Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri idari ibrasızlığın kaldırılması için dava açtı.

Başkan Burak Elmas ve yönetimi idari ibrasızlık davası açtı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri idari yönden ibra edilmeme kararının iptalini ve yönetim kurulu üyelerinin ayrı ayrı yönden ibra edildiklerinin tespitini istedi.

26 Mart'ta gerçekleşen son genel kuruldan bu yana 1 aylık idari ibrasızlık ve bunun tedbir talebi olmaksızın yapılması istendi.

Seçimi etkilemeyecek

Burak Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, idari ibrasızlığın kaldırılması için dava açtıklarını belirterek, "Mali genel kurulun yapılmasından sonra bir ay içinde dava açma hakkımız bulunuyordu. Bu süre bitmeden davayı açtık. Tedbir talebi ya da genel kurulun iptaline yönelik bir başvurumuz yok. Seçimi etkileyecek herhangi bir durum söz konusu değil. Sadece yönetim kurulu üzerindeki ibrasızlığın kaldırılmasına yönelik bir başvuru." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Erick Pulgar kararı!
Habere Git

Seçim 30 Nisan'da

Genel Kurul tarafından genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen Burak Elmas ve yönetimi, genel kurulun ardından 30 Nisan'da yapılmak üzere seçimliği olğanüstü genel kurul kararı almıştı. Seçimli genel kurulda Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk sarı kırmızılı kulübün 39. başkanı olmak için yarışacak.

Senin için hazırladığımız haberler