Galatasaray Başkanı Burak Elmas: "Seçim var, ben yokum"

08.04.2022 - 08:49 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 08:56

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisindeki beklentisini açıklarken seçimin iptal olup olmayacağıyla ilgili tartışmalara da son noktayı koydu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: "Seçim var, ben yokum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Ülker Stadı’nda pazar günü oynanacak dev maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını aktaran Başkan Elmas, teknik ekip ve oyunculara güvendiğini dile getirdi.

"Takımın Kadıköy’de iyi bir sınav vereceğini düşünüyorum"

Burak Elmas Milliyet'e yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacakları Fenerbahçe derbisini değerlendirerek, "İstediğimiz gibi bir sezon geçirmedik ama derbilerin havası farklı oluyor. Takımın Kadıköy’de iyi bir sınav vereceğini düşünüyorum" dedi.

"Söz konusu Galatasaray ise aksini bekler miyim?”

Sarı-kırmızılı kulübün patronu, “Ligde istediğimiz gibi bir sezon geçirmedik ama derbilerin havası farklı olur. Beşiktaş maçında bunu gösterdik. Kaybettiğimiz Trabzonspor maçında da iyi oynadık. Bu nedenle futbolcularımız ve teknik ekibimizin Kadıköy’de de iyi bir sınav vereceğini düşünüyorum. Söz konusu Galatasaray ise aksini bekler miyim?” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Burak Elmas'a seçimi erteleyelim çağrısı
Habere Git

Başkan derbiyi statta izleyecek

Sarı-kırmızılı takımın iyi durumda olduğunu belirten Burak Elmas, “Yarın da (cuma) Florya’ya gitmeyi düşünüyorum. Tek beklentim galibiyet ve oyuncular bunun farkındalar” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve sarı-kırmızılı yöneticiler pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisini Ülker Stadı’nda izleyecek.

"Seçim var, ben yokum"

Burak Elmas, Dernekler Masası’nın 26 Mart’taki Mali Genel Kurul’la ilgili inceleme başlatmasını da değerlendirdi.

Galatasaray Başkanı, “İnceleme yaptılar ama herhangi bir bildirimde bulunmadılar. Ne yazdıkları ve ne için geldikleri belli değil. Kulüpte kesin olan bir şey var o da seçim olacak ve ben girmeyeceğim. Gelmemiş bir evrak üzerine yorumda bulunmak doğru değil” ifadelerini kullandı.

"İptal yetkisi asliye hukukta"

Galatasaray’da olağanüstü seçim kararı tüzüğün 28/1 maddesine göre alınmıştı. Dernekler Masası’nın mali kongreyi geçersiz sayması durumunda seçim kararının tüzüğün başka bir maddesine göre alınmasından dolayı süreçte değişiklik olmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler