Burak Elmas, Falcao'nun tazminatını açıkladı!

Eren Tuncay
15.09.2021 - 15:40 | Son Güncellenme: 15.09.2021 - 20:19

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu Toplantısı'nda Radamel Falcao'ya sözleşme feshinden dolayı 3 milyon Euro tazminat ödendiğini açıkladı.

Burak Elmas, Falcao'nun tazminatını açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da Eylül ayı Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Burak Elmas toplantı sırasında konuşma yaparken, takımın gelirleri giderleri, bütçesi gibi birçok konuda bilgi verdi.

Öte yandan başkan Elmas, sözleşmesi feshedilerek yolların ayrıldığı Radamel Falcao'ya ödenen tazminat miktarını da açıkladı. Kolombiyalı futbolcuya 3 milyon Euro ödendiği ifade edildi.

"Galatasaray eleştirildi"

Galatasaray'ın transfer dönemini eleştirenlere yanıt veren Elmas, "Galatasaray transfer döneminde eleştirildi, rakiplerimiz bizden çok daha fazla ve hesapsız transferler yapıyorlar, bunun nasıl olduğunun takdirini sizlere bırakıyorum. Bu sene bütçemiz 48.2 milyon Euro'ya indi, geçen sene 61.5'tu. Önümüzdeki sene kadromuzda kiralık olmadığı için ve uzun vadeli kontratlar imzaladığımız için bu kadroyla 30 milyona inecek, Önümüzdeki sene baştan beri hedefimiz olan 35 milyon bütçeye düşmeyi düşünüyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler