Galatasaray'da Burak Elmas, Barcelona maçı için kesenin ağzını açtı!

17.03.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 10:03

Kulüp tarihinin en kritik maçlarından birinde bu akşam sahasında Barcelona ile karşılaşacak olan Galatasaray'da başkan Burak Elmas kesenin ağzını açtı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Burak Elmas, Barcelona maçı için kesenin ağzını açtı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Sarı-Kırmızılı ekibin Barcelona maçı öncesi dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanı ziyaret etti.

Başkandan takıma prim dopingi

Burada oyuncularla ve teknik heyetle bir araya gelen Elmas'a, Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı ve Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile de eşlik etti. Takıma Barça sınavında şans dileyen Başkan, tur primini de açıkladı.

Tur primi 650 bin Euro

Sabah'ta yer alan habere göre; Barcelona'yı eleyip Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmaları halinde, Sarı-Kırmızılı oyunculara 650 bin Euro Prim dağıtılacağını açıklayan Elmas'ın müjdesi, Florya'da bayram havası yarattı.

İlgini Çekebilir
İspanyollar, Galatasaray ile Barcelona arasındaki gizli anlaşmayı duyurdu!
Habere Git

'Ayağımı kaydıramadılar'

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, ilk 15 dakikası medyaya açık olarak gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla da şakalaştı. Saha kenarına doğru temizlenen karlar nedeniyle, bir gazetecinin yerlerin kaygan olduğu yönünde kendisini uyarması üzerine Elmas, "Ayağımı kaydırmaya çalışan çok kişi var, şu zamana kadar kaymadı" diyerek, esprili bir cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler