Burak Elmas 'transfer etme' dedi, Ali Koç vazgeçti!

04.01.2022 - 09:47 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 09:54

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Burak Elmas, Ali Koç'u ikna ederek transferden vazgeçirdi.

Burak Elmas 'transfer etme' dedi, Ali Koç vazgeçti!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki yakınlaşma ve jestler her geçen gün artıyor. Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından iki ezeli rakip arasındaki tansiyonun düşmesinin yanında yönetim bazında ciddi bir yakınlaşma da söz konusu.

Melo Trimble imza atmak üzereydi

İki kulüp arasındaki son sıcak temas basketbol branşında yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaraylı point guard Melo Trimble'ın Euroleague çıkış maddesini kullanmak istedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi, Genoa kaptı
Habere Git

Transferin gerçekleşmesine ramak kala Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arayarak ve bu transferden vazgeçirdiği iddia edildi. Takvim'in haberine göre; Üstelik Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Beko'nun ciddi anlamda oyuncu kurucuya ihtiyacı olduğu bir sırada bu jesti yaptı. ABD'li yıldız bu şekilde Fenerbahçe Kulübü'nün kapısından dönmüş oldu. 

Karşı olanlar da var

Ancak iki kulüp arasındaki bu yakınlaşmayı doğru bulmayanlar da az değil. Bu durum özellikle taraftarların sanal alemdeki yorumlarından anlaşılmakla birlikte geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yönetici Rezan Epözdemir, görevinden istifa ettiğini açıkladığı basın toplantısında "Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz" ifadesini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Karagümrük'e sürpriz teklif! Volkan Demirel sıcak bakıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler