Burak Elmas yönetiminden Onyekuru kararı!

22.06.2021 - 10:03 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 11:04

Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun geleceği merak konusu oldu. Transferde atağa kalkacak yönetim, Onyekuru için kararını verdi. İşte gelişmeler...

Burak Elmas yönetiminden Onyekuru kararı!

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray'da Mustafa Cengiz yönetimi, Fernando Muslera, Marcao, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'in sözleşmelerini uzatmış, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katmıştı. Göreve yeni gelen Burak Elmas yönetimi, Henry Onyekuru ile ilgili kararını verdi. Detaylar haberde...

Onyekuru'nun satın alma opsiyonunu kullanmamışlardı

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın eski yönetimi, Belhanda'nın menajeri William D'Avila ile çalışmama kararı almış ve Onyekuru'nun sözleşmesindeki 4.3 milyon Euro satın alma opsiyonunu devreye sokmamıştı.

Elmas yönetimi Onyekuru transferini bitirecek

Burak Elmas yönetimi ise Henry Onyekuru transferini bitirmeye karar verdi. Nijeryalı futbolcunun dördüncü kez Galatasaray'a dönmesinin an meselesi olduğu ifade ediliyor. Onyekuru, Florya'daki evini de boşaltmadı.

Onyekuru'nun bu kez bonservisi alınacak

Öte yandan Henry Onyekuru, Monaco ile bir görüşme yaptı. Onyekuru Fransız ekibine, "Kariyerime Galatasaray'da devam etmek istiyorum" dedi. 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi alınmaya çalışılacak. 

Terim ne düşünüyor?

Galatasaray'da dün yeniden antrenmanlara çıkan teknik direktör Fatih Terim, Onyekuru ile ilgili olumsuz bir rapor vermedi. Ancak; mali şartlardan dolayı kararı yönetime bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler