Yusuf Günay'dan Galatasaray Başkanı Burak Elmas Yönetimine Gönderme

Akın Ungan
13.02.2022 - 13:58 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 14:07

Galatasaray'da Mustafa Cengiz yönetiminde başkan yardımcılığı yapan Yusuf Günay, Burak Elmas yönetimini sert eleştirdi. Günay, Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Başkanı Burak Elmas Yönetimine Gönderme

Bu sezon beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve yönetimi eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Kötü gidişat ile Teknik Direktör Fatih Terim ile yolları ayıran ve İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i takımın başına getiren Elmas, verdiği karar ve bu kararın uygulanış biçimi açısından camiadan tepki gördü.

Ligde alınan kötü sonuçların, Domenec Torrent ile devam etmesi, futbolcu istikrarsızlıkları ve istenilen transferlerin gerçekleştirilememesi üzerine taraftar baskısını da hisseden Burak Elmas'a bir eleştiri de Mustafa Cengiz döneminde başkan yardımcılığı yapan Yusuf Günay'dan geldi. Yusuf Günay, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, bir paylaşımda bulundu.

"Süslü püslü beyanat verenler bu kez suskun"

Günay, Elmas yönetimine yaptığı eleştiride, "Ne kadar hazindir ki; gerçeğin değil algının peşinden gitmenin bedelini maalesef ağır bir şekilde camia olarak ödüyoruz. Bununla birlikte, önceki yönetimleri her toplantıda kıyasıya eleştirenler, her fırsatta gazetelere üst perdeden süslü püslü beyanat verenler bu kez suskun." ifadelerini kullandı.

Yusuf Günay kimdir?

20 Şubat 1965 doğumlu Yusuf Günay, bürokrat ve spor yöneticisidir. Galatasaray'da Mustafa Cengiz döneminde başkan yardımcılığı yapmıştır. 1997 yılından itibaren 5 yıl süreyle Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü görevini yürütmüştür.

Günay, 1990-91 yıllarında İngiltere Kraliyet Kamu Yönetimi Enstitüsü'nde Modern Kamu Yönetimi Teknikleri ve Avrupa Topluluğu Hukuku konusunda eğitim gördü. Ankara Üniversitesi ATAUM'da Avrupa Topluluğu Hukuku Uzmanı oldu.1999 yılından itibaren Hükûmet temsilcisi olarak Basın İlan Kurumu Genel Kurul ve Yönetim Kurulu üyeliği ile Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler