Galatasaray'da Ali Dürüst Burak Elmas'ın teklifini reddetti

27.01.2022 - 10:36 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 11:20

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, futbol şubesinin başına geçmesini ve Florya'yı yönetmesini istediği Ali Dürüst'ten ret yanıtı aldı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Ali Dürüst Burak Elmas'ın teklifini reddetti

Yeni yapılanma çalışmaları

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir yapılanmaya giden başkan Burak Elmas, teknik direktörlük görevine İspanyol Domenec Torrent'i getirmişti. Elmas daha sonra ise danışmanlık hizmeti almak istediği 'transfer sihirbazı" lakaplı Luis Campos ile İstanbul'da görüşmeler yapıldı.

Campos'tan sonra Dürüst hamlesi

Sabah'ın haberine göre; takımın kötü gidişini durdurmak için çalışmalarını sürdüren Burak Elmas'ın Campos'tan sonraki yeni hamlesi ile Ali Dürüs oldu.

Ali Dürüst'ten ret cevabı geldi

Elmas, eski yol arkadaşını futbol şubesinin başına geçmesini ve Florya'yı yönetmesini istedi. Ancak bu teklifi kabul etmeyen Ali Dürüst'ün Burak Elmas'a ekibini değiştirmesi konusunda tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kahreden tablo!
Habere Git

Galatasaray küme düşme hattına yaklaştı

Ligde son 4 maçını kaybeden Galatasaray, 23. hafta sonunda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 yenilgi sonucunda 27 puanla 15. sırada yer alıyor. Sarı kırmızılar ile düşme hattı arasında puan farkı ise sadece 3.

Senin için hazırladığımız haberler