Nihat Kahveci Açıkladı: Burak Elmas Neden İbra Edilmedi?

Salim Manav
29.03.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 11:56

Nihat Kahveci, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın idari açıdan ibra edilmemesine çok şaşırdı. NutSpor YouTube kanalında ‘Gol Makinası’ programında konuşan Kahveci çarpıcı tespitlerde bulundu. Detaylar haberimizde...

Nihat Kahveci Açıkladı: Burak Elmas Neden İbra Edilmedi?

AJANSSPOR HABER

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 4 yıldır kupa alamadığı halde ibra aldığını hatırlatarak, Galatasaray genel kurulunun henüz 9 aydır görevde olan Elmas'a tutumunu eleştirdi.

Çok enteresan oldu bu

Galatasaray'ın sezon başından bu yana polemiklerle doluna dikkat çeken Kahveci, "Bir tek Avrupa Kupası’nda yenilgisiz gruptan çıktı. Barcelona karşısında bizi çok iyi temsil etti. Ligde ve kupada yoklar. Bir tek Avrupa ile övünebilirler. Başkan Burak Elmas’ın idari olarak ibra edilmemesi enteresan oldu. Bu kadar kısa bir sürede bir başkandan ne beklenir bilmiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
"Burak Elmas ve Abdurrahim Albayrak seçimde aday olamaz, Dursun Özbek ise..."
Habere Git

Terim'in gönderilmesi etkiledi

Fatih Terim'in gönderilmesinin ibrasızlıkta etkili olduğunu düşünen Kahveci, "Ben, Burak Elmas’a ve yönetimine haksızlık edildiğini düşünüyorum. Belki de ibra edilmeme olayında en büyük kriter, yola birlikte çıkılan Fatih Terim’in gönderilmesi ve yerine gelen Domenec Torrent ile ligde başarısız sonuçların devam etmesidir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler