Burak Elmas'tan Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e Sert Sözler

İsa Kethüda
16.05.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 16.05.2022 - 15:11

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, eski yönetici Abdurrahim Albayrak'ı Divan Kurulu'nda arkasından iş çevirmek ve ailesine saldırmakla suçladı. Elmas, Fatih Terim'in de ibra edilmemesi için çalıştığını açıkladı.

Burak Elmas'tan Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e Sert Sözler

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, aday olmayacağını açıkladığı basın toplantısında eski yönetici Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim hakkında sert eleştirilerde bulundu.

"Divan Kurulu Başkanı'yla ne konuştu?"

"Sizlere Abdurrahim Albayrak'ın nasıl bir kişilik olduğunu açıklayacağım" diyen Elmas şunları söyledi:


 "Abdurrahim Albayrak, Metin Sinan Aslan'a Divan kurulunu çok iyi yönettiği için teşekkür etti ve devamlı konuştuklarını söyledi. O konuşmalarda nelerden bahsedildi acaba?    

"Genel kurul idaresini hiçe saydılar"

İbra edilmeyen ve mahkemeye giderek görevine devam eden eski başkan Mehmet Cengiz dönemine atıfta bulanan Burak Elmas, "Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay... Genel kurul iradesini hiçe saydı. 'Kuruş değil, duruş' tweetleriyle takipçi kazanmaya çalışan insanların yaptıklarına bakın. İbra edilmemelerine rağmen, 2 sene mahkeme kararıyla Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler" dedi.

"Oğulcan Çağlayan transferiyle Galatasaray'a maddi ve manevi zarar verdi"

Galatasaray Başkanı, sarı kırmızıların Rizespor'dan transfer ettiği Oğulcan Çağlayan için de Albayrak'ı suçladı. Elmas, "Bedavaya aldık dedikleri Oğulcan Çağlayan krizinde Galatasaray'a maddi manevi zarar verdiler" diye konuştu. Oğulcan Çağlayan, Rizespor ile sözleşmesini haksız feshettiği gerekçesiyle 6 maç men ve 1 milyon 200 bin Euro para cezası almıştı.

"Bana ve aileme saldırdılar"

Galatasaray Başkanı, "Bunlardan sonra divan Kurulu'nda utanmadan çıkıp bana ve aileme saldırıda bulundular" diyerek Albayrak ile ilgili sözlerini şöyle bitirdi: "Ben ısrarla aday olmayacağımı ve 'Bana ve ekibime bulaşmayın, biz aday değiliz' dememe rağmen bizi seçim malzemesi haline getirerek üstümüze oynadılar. Devam ederlerse Galatasaray değerleri çerçevesinde onlarla mücadele edeceğim. Bu oyuna gelmeyeceğim."

İlgini Çekebilir
CANLI | Burak Elmas başkan adayı olacak mı? Açıkladı...
Habere Git

"Fatih Terim  ibrasızlık için çalıştı"

Başkan Elmas, Fatih Terim ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi. Elmas, "Fatih Hoca konusunda doğru kararı, doğru zamanda verdiğimi düşünüyorum. Her ne kadar Fatih Hoca, ibrasızlık konusunda çalıştığını söylese de ben kendisini de koruma adına bu kararı almıştım. Fatih Terim döneminde Galatasaray ve Florya olarak iki ayrı kulübe bölünmüştük. Ayrılığın sebebi bu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler