Fatih Terim Galatasaray'dan ayrılacak mı? Başkan Burak Elmas'tan açıklama

Feride Kara
05.01.2022 - 00:06 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 09:07

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih Terim'in istenmediği yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Cimbom'da son dakika haberler ve gelişmeler yaşanıyor.

Fatih Terim Galatasaray'dan ayrılacak mı? Başkan Burak Elmas'tan açıklama

Galatasaray’da kritik yönetim kurulu toplantısında Fatih Terim ile yola devam kararı çıkarken yöneticilerden Işıtan Gün ile Bikem Kanık'ın Fatih Terim ile yolların ayrılması gerektiği iddiaları basına yansıdı. Bu iddiaların üzerine Başkan Burak Elmas yazılı bir açıklama yayınladı. 

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den istifa açıklaması! 'Hedef aynı kupa değil, miras bırakmak'
Habere Git

Burak Elmas'tan açıklama

Burak Elmas: "Son günlerde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı YK üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir YK üyemiz Galatasaray SK Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır."

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Bikem Kanık ve Işıtan Gün sessizliğini bozdu: Fatih Terim'in gitmesini istediler mi?
Habere Git

Suni gündemlere paye vermeyin

"Yönetim Kurulumuz ortak hedeflerimiz doğrultusunda tek vücuttur. Hocamız ile bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendisi, takımımızın geleceğine dair vizyonumuzu paylaştığını ve hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de tüm çabayı sarf edeceğini bildirmiştir. Camiamızdan, yaratılmaya çalışılan haksız ve suni gündemlere paye vermemelerini rica ederim."

Senin için hazırladığımız haberler