Tehdit Edildiğini Açıklayan Burak Elmas, Evini Sattı

25.02.2022 - 12:15 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 12:21

Daha önce tehdit edildiğini açıklayan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, adres değiştirdi. Elmas'ın Beykoz Konakları'ndaki evini 3 milyon dolara sattığı öğrenildi

Tehdit Edildiğini Açıklayan Burak Elmas, Evini Sattı

AJANSSPOR-HABER

Ligde aldığı başarısız sonuçlar ve Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından Galatasaray'da hedef haline getirilen Başkan Burak Elmas, aldığı tehditler sonrası evini değiştirdi.

3 milyon dolara villasını sattı

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un yazısınde yer alan bilgiye göre Burak Elmas’ın evini sattığını yazdı. Beykoz Konakları'ndaki villayı 3 milyon dolara iş insanı Oytun Özdoğan aldı.

Yeni adresini söylemem

Cankurt, yazısında Elmas'ın yeni evinin adresini söylemeyeceğini vurguladı ve şunları söyledi: "Burak Elmas yeni yuvasını nerede kuracak bilmiyorum ve öğrenmek de istemedim. Gerçi bilsem de söylemem. Çünkü sırf başkanı olduğu takım kötü sonuçlar alıyor diye eşini ve çocuklarını bile tehdit eden, onlara ağıza alınmayacak sözler söyleyen fanatikler varken yeni yuvasının semtini bile söylemem.”

Fatih Terim kararı sonrası tehdit edildiğini açıklamıştı

Burak Elmas, daha önce verdiği bir söyleşide Fatih Terim ile ayrılık sürecinde geçmişten gelen değerler bütününün erozyonuna şahit olduğunu belirterek evinin adresinin verilerek tehdit edildiğini açıklamıştı.

"Evimin adresini yayınladılar"

Burak Elmas şöyle konuşmuştu: "Başkana hitabette farklılık oldu. Aileme kadar varan tehditler… Eşime, oğluma ve kızıma kadar tehditler… 

İlgini Çekebilir
Yusuf Günay'dan Burak Elmas'a cevap: "Veremeyecek hesabımız yok!"
Habere Git

Kızım tenisçi, kızıma gelen tehditler… Oğlum bir gün dedesiyle anneannesinde kalmak zorunda kaldı. Evimizin adresini yayınlayarak tehdit ettiler."

Senin için hazırladığımız haberler