Burak Elmas'tan flaş Morutan cevabı: Hatta şunu da söyleyeyim...

02.08.2021 - 13:41 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 15:38

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas, MHK Yaz Semineri öncesi Morutan, Falcao ve Feghouli hakkında basına demeç verdi. İşte detaylar...

Burak Elmas'tan flaş Morutan cevabı: Hatta şunu da söyleyeyim...

AJANSSPOR - HABER

 

Merkez Hakem Kurulu'nun düzenlediği Yaz Semineri etkinliği başladı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, etkinlik öncesi basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Takımın Morutan hakkında ilgisi olmadığını vurgulayan Başkan Elmas, Feghouli ve Falcao'nun kulüpteki geleceklerine ilişkin son kararını duyurdu. Öte yandan, Halil Dervişoğlu ve pilot takım projesini de sözlerine ekledi. İşte, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamalarından kesitler...

"Umarım 1-2 hafta içinde açıklarız..."

Pilot takıma dair gelen soruyu cevaplayan Başkan Burak Elmas: "Pilot takımı umarım 1-2 hafta içinde açıklarız. Aramızdaki kontratları yapıyoruz ve buraları doğru yönetmek istiyoruz. Biliyorsunuz geçmişte bir pilot takımı denememiz olmuştu ve başarılı olamamıştık. Pilot takımı konusu ciddi ilgi isteyen, üzerine eğilmeniz gereken bir şey" diye konuştu.

"Transfere zorlama oyununa gelmeyeceğiz..."

Morutan transferinin takımın gündeminde olmadığını vurgulayan Burak Elmas: "Bu sadece Morutan’la ilgili değil. Birçok oyuncuyla ilgili menajer bazlı pazarlama aktiviteleri yapılıyor. Cumartesi gecesi geç saatlere kadar Fatih Terim’le birlikteydik. Hiçbir görüşme olmadı. Resmi teklif de yapmadık. Bakın bu menajerlerin, özellikle bazı menajerlerin yaratmaya çalıştıkları transfere zorlama oyununa gelmeyeceğiz. Her kulüple konuşacak lisanımız var. Morutan’la ilgili resmi görüşme veya yazışma olmadı. Hatta şunu da söyleyeyim, olmayacak" dedi. 

İlgini Çekebilir
Steaua Bükreş'ten Morutan cevabı: Galatasaray'ı anlıyoruz
Habere Git

"Kulübüyle konuşuyorum..."

Halil Dervişoğlu transferinde Galatasaray'ın girişimlerinin sürdüğünü belirten Başkan Elmas: "Halil Dervişoğlu’nun kulübüyle konuşuyorum. Aracı kullanmadan kulüplerle görüşüyorum. Önümüzdeki sezon için kadro yapısı açısından bir karar almadılar. Bu karardan sonra görüşeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Falcao ve Feghouli'yi düşünmüyoruz..."

Son olarak, Falcao ve Feghouli'nin takımdaki geleceği hakkında konuşan Elmas: "Falcao ve Feghouli’yle görüştüm. Konuştum. Çok güzel hizmetleri oldu. Fakat bu ücret yapısıyla, Galatasaray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ödeme yapmamızın mümkün olmadığını, kendilerine kulüp bulmalarını istedim. Umarım onlar da kendilerine kısa sürede kulüp bulurlar. İkisini de düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler