Burak Elmas'tan Luis Campos ve transfer açıklaması

Ali Bozkurt
28.01.2022 - 22:33 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 23:32

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Luis Campos, kaleci transferi, orta saha transferi, Muslera ve Diagne hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Burak Elmas'tan Luis Campos ve transfer açıklaması

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Zoom'da genel kurul üyelerinin sorularını yanıtladı. Elmas, kendisine gelen transfer sorularına da tek tek cevap verdi. Sarı-Kırmızılıların Başkanı kaleci transferi, Diagne'nin dönüşü ve  Luis Campos'un görevini de açıkladı. İşte o konuşmasından detaylar...

''Diagne'nin yerini dolduracağız''

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Senegalli forvet oyuncusu Diagne'nin dönüş tarihini açıklayarak takıma takviyede bulunacaklarını açıkladı. Elmas, ''Diagne’nin dönüşü nisan ayını bulacak. Uygun bütçeyle yerini dolduracağız.'' ifadelerini kullandı.

''Gönderme niyetimiz yok''

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemen kaptan Muslera hakkında da konuşma yapan Elmas, Muslera'yı gönderme niyetlerinin olmadığı söyledi. Elmas, ''Muslera bizim kaptanımız. Göndermek gibi bir niyetimiz yok. Oynamadığı sürede görev yapacak kaleci arıyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, üyelerin Campos sorusuna ise anlaştıklarını söyledi. Elmas, ''Luis Campos ile uzun görüşmeler sonucu prensipte anlaştık imzadan sonra başkan danışmanı olarak göreve başlayacak." ifadelerini kullandı.

''Bürki ile anlaştık''

Galatasaray'da kaleci sorunu devam ederken Muslera'nın sakatlığının devam etmesinden sonra Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Dortmund'un kalecisi, Bürki ile anlaştıklarını açıkladı. Elmas, ''Roman Bürki ile anlaştık! Kulübü ile görüştüğümüz detaylar var.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler