Burak Elmas'tan, Rezan Epözdemir'e "Galatasaray Adası" teşekkürü

09.03.2022 - 22:36 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 22:43

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Adası'nın kontrolünün kendilerine geçmesi nedeniyle eski yönetici Rezan Epözdemir'e teşekkür mektubu yolladı

Burak Elmas'tan, Rezan Epözdemir'e "Galatasaray Adası" teşekkürü

Burak Elmas seçimi kazanırken listesinde olan ve bir süre önce yönetimdeki görevinden istifa eden Rezan Epözdemir'e Elmas'tan teşekkür mektubu geldi. Epözdemir sosyal medya hesabından mektubu paylaşırken Başkan Burak Elmas'a yanıt verdi.

Burak Elmas'tan teşekkür mektubu

"Sayın Av. Dr. Rezan EPÖZDEMİR,

Galatasaray Adası'nın tahliyesi tamamlanmış olup kıymetli adamızın kontrolü tamamen kulübümüze geçmiştir. Başkan yardımcısı görevini üstlendiğini. dönemde bu konuda büyük emeklerinizin olduğunu yakından biliyoruz. Bu vesileyle, yapmış oldugunuz bütün katkılar ve çalışmalarını. için camiamm ve Kulübümüz namına tekrar teşekkür ediyoruz."

Epözdemir'den Burak Elmas'a cevap

"Sayın Burak Elmas'a mektubu ve nezaketi için teşekkür ederim. Galatasaray yalnızca bir spor kulübü olmayıp, değerleri, kültürel birikimi ve müktesebatı ile Türkiye'nin en saygın ve kıymetli eğitim ve kültür kurumlarından biridir. Bu bilinçle, Galatasaray'ın yarınları, umutları ve geleceği için hepimiz çaba sarfediyoruz. Ada davasına ilişkin hukuki sürecin kesinleşmesi de bu çabanın en önemli tezahürlerinden biridir. Bu vesileyle yazılı olarak teşekkür mesajlarını ileten Sayın Dursun Özbek, Sayın Metin Öztürk, Sayın Işın Çelebi ve bütün Galatasaraylılara şükranlarımı sunuyorum. Bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray..."

Ada Galatasaray'a geri verildi

Galatasaray Kulübü tarafından Galatasaray Adası işletmecisine açılan davada 18 Mart 2021’de yapılan duruşmada mahkeme işletmecinin adayı tahliye etmesine karar vermişti. İşletmeci, kararı istinaf mahkemesine taşımıştı. İstinaf mahkemesi de Galatasaray Kulübü’nü haklı buldu ve Galatasaray Adası'nın tahliye kararını onayladı.

Senin için hazırladığımız haberler