Galatasaray yönetimi Trabzonspor galibiyetine çifte pirim verme kararı aldı

23.01.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 14:34

Süper Lig'de bu akşam sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını kazanarak kötü günleri geride bırakmak isteyen Galatasaray'da Burak Elmas'tan flaş bir karar geldi.

Galatasaray yönetimi Trabzonspor galibiyetine çifte pirim verme kararı aldı

1 yıl sonra maç öncesi Florya'da kampa girildi

Bu maça büyük önem veren ve mutlak kazanmak isteyen sarı-kırmızılılar tam 1 yıl sonra Florya'da maç öncesi kampa girdi. Karar ise başkan Burak Elmas'ın, cuma günü Florya'da teknik direktör Torrent ile yaptığı zirvede alındı. Tesislerde tam 6 saat mesai yapan Elmas futbolcularla da görüştü ve mücadelenin önemini anlattı.

Galibiyete iki kat prim

Kritik maç öncesi Galatasaray yönetimi, takımı Trabzonspor sınavına motive etme adına kesenin ağzını açtı ve üç puana çifte prim koydu. Sarı kırmızılılar bugün dev maçı kazanırsa, maaşları 2 ay gecikmeli ödenen oyuncuların hesaplarına yarın duble prim yatacak.

Luis Campos yine tribünde 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın salı günü İstanbul'a getirdiği Portekizli futbol adamı Luis Campos, Kasımpaşa maçının ardından Trabzonspor derbisini de tribünden takip edecek. Campos'un yarın İstanbul'dan ayrılmadan önce Elmas'a kapsamlı bir rapor sunacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Yılın ilk derbisinde Aslan diriliş, Fırtına çıkış peşinde! İşte dev maçın 11’leri…
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler