Burak İnce'ye Bundesliga'da büyük şok!

15.05.2022 - 11:47 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 12:04

Altınordu'dan devre arasında Arminia Bielefeld'e transfer olan büyük gelecek vadeden 18 yaşındaki milli futbolcu Burak İnce, Bundesliga'da büyük bir şok yaşadı! İşte detaylar...

Burak İnce'ye Bundesliga'da büyük şok!

Altınordu ve milli takım altyaş kategorilerinde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin takibinde olan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce bu sezonun devre arasında Bundesliga ekibi Arminia Bielefeld'e transfer olmuştu.

Genç yaşına rağmen özellikle son haftalarda kendisine takımda yer bulmaya başlayan genç futbolcu büyük bir şok yaşadı.

Arminia Bielefeld küme düştü

Burak İnce'li Arminia Bielefeld, ligin son haftasında sahasında Leipzig ile 1-1 berabere kalarak küme düştü. Bundesliga'nın 34. haftasında Schüco Arena'da Leipzig'i konuk eden Alman temsilcisi aldığı beraberlik ile 17. sırada kaldı ve Bundesliga 2'ye indi.

İlgini Çekebilir
Ismael yeni sezonun ilk transferini yaptı!
Habere Git

Burak İnce Bundesliga 2'de oynayacak

Leipzig karşılaşmasın ikinci yarısında forma giyen Burak İnce böylece daha ilk sezonunda küme düşme talihsizliğini yaşamış oldu. Bielefeld'de kendisini göstererek Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine transfer olmayı hedefleyen milli futbolcunun bu planı takımının küme düşmesi nedeniyle daha zorlu bir hale geldi.

5 maçta oynadı

Bu sezonun devre arasında Altınordu'dan 500 bin euro bedelle Arminia Bielefeld'e transfer olan Burak İnce, Bundesliga'da 5 maçta forma giydi. 

 

Hayali barcelo'da oynamak

Milli futbolcu dah önce yaptığı açıklamada hayalinin Barcelona oynamak olduğunu açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Uzun vadede hedefim Avrupa'nın üst düzey takımlarında forma giymek. Küçüklüğümden beri Barcelona hayalim var. Messi'yi izleyerek büyüdüm. İnşallah onlar gibi olmak istiyorum."

 

Senin için hazırladığımız haberler