Burak Kapacak: "Galibiyeti kaçırdık"

05.11.2019 - 01:48 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 23:00

Bursaspor'un sahasında Balıkesirspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından Yeşil Beyazlılarda Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak ve Özer Hurmacı, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

'Takımıma ve kendimi güveniyorum'

Emirhan Aydoğan, "Balıkesir zorlu bir rakip. Az sayıda pozisyon bulduk. İnşallah haftaya yeniden galibiyet serisine başlar yolumuza devam ederiz. İnancımız hiçbir şekilde azalmıyor. Takımıma ve kendime güveniyorum" dedi.

'Galibiyeti kaçırdık'

Burak Kapacak, "Takım olarak ilk 15 dakika kötü başladık. İkinci yarı az da olsa toparladık. Pozisyonu kaçırmam kötü oldu. Daha çok çalışıp puanlar almak istiyoruz. Futbol işte keşkelere kalmıyor, keşke kurtarmıyor. Bu benim için tecrübe oldu. İnşallah bir daha ki sefere atacağım. Galibiyeti kaçırdık, üzgünüz." şeklinde konuştu.

'Bütün maçları kazanmak istiyoruz'

Özer Hurmacı, "Balıkesirspor bazı şeyleri doğru yaptı ki bugün buradan puan aldı. Biz de rakibi iyi analiz etmiştik. İlk 15-20 dakika golü bulmak için güzel fırsatlar yakaladık. Şans bizden yana olmadı. 3 puanımız da silindi. Silinmese 20 puandaydık. Yapacak bir şey yok, futbol bu. İnşallah haftaya telafi edeceğiz. Bütün maçları kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler