Burak Kapacak: "Şampiyonluk istiyorum"

12.06.2020 - 15:06 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 15:08

Bursaspor forması giyen Burak Kapacak, ligde kalan son 6 haftayı değerlendirdi. TFF 1. Lig'de şampiyon olmak istediklerini anlatan futbolcu, takıma maksimum fayda sağlamak istiyor.

AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da forma giyen ve son dönemlerde yıldızı parlayan Burak Kapacak, kalan maçlar hakkında konuştu. Yeşil-beyazlı futbolcu, şampiyon olmak istediklerinin altını çizdi. Transferde Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı anılan Burak Kapacak, takımının şampiyonluğunda katkısı olmasını istiyor.

Burak Kapacak: ”Şampiyonlukta payım olsun istiyorum”

Kulübün resmi yayın organına açıklama yapan Burak Kapacak, ”Son 6 maçta takımım benden en iyi şekilde faydalanacak. Kalan maçları kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunda katkım olsun istiyorum. Uzun bir süre oldu. Ölü sezonda bile bu kadar beklemiyorduk. Çalışmalara devam ettik. Biz bir sonuca varmak istiyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Biz, mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Burak Kapacak’a Avrupa’dan teklifler var

‘Yeni Gökhan Gönül’ olarak lanse edilen Burak Kapacak’a yurt dışından da bazı teklifler var. Menajer, Metin Korkmaz, Radyospor’a yaptığı açıklamada futbolcuya Avrupa’dan transfer teklifleri olduğu dile getirdi. Oyuncunun menajerliğini ise Doğan Erdoğan, Rıdvan Yılmaz, Yunus Akgün, Emrah Başsan ve Abdülkadir Ömür gibi isimlerin temsilciliğini üstlenen Necdet Ergezen yapıyor.

Bu sezon Burak Kapacak kaç asist yaptı?

Burak Kapacak, bu sezon Bursaspor’da 18 maçta 1383 dakika süre aldı ve 7 asiste imza attı. Kulübüyle 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 900 bin Euro olarak belirtiliyor. Burak Kapacak'ın formasını giydiği Bursaspor, koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aradan sonraki ilk maçında 20 Haziran tarihinde Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler