Burak Kapacak transferde İstanbul yolcusu!

08.06.2021 - 10:42 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 11:34

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Burak Kapacak'ı gündemine aldı. Bursaspor bonservis bedeli belirledi. İşte detaylar...

Burak Kapacak transferde İstanbul yolcusu!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Beşiktaş’ta gözler sağ kanat pozisyonuna çevrildi. Beşiktaş, Bursaspor forması giyen Burak Kapacak’ı da gündemine aldı. Detaylar haberde… 

Beşiktaş, Burak Kapacak’ı gündemine aldı

Fotomaç’ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Bursaspor’da oynayan Burak Kapacak’ı transfer etmek istiyor. 

Bursaspor’un beklentisi 3.5 milyon Euro

Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin de daha önce gündemine gelen Burak Kapacak için Bursaspor en az 3.5 milyon Euro gelir elde etmeyi amaçlıyor. 

Yurt dışından da ilgi gösteren kulüpler var

‘Yeni Gökhan Gönül’ olarak lanse edilen futbolcuya yurt dışından da ilgi gösteren kulüpler olduğu ifade ediliyor. 

Geçen sezonki performansı 

Bursaspor altyapısından yetişen Burak Kapacak, geride bıraktığımız sezonda 34 maçta 2852 dakika süre aldı ve 7 gol 7 asistlik performans sergiledi. Kapacak, 2019-20 sezonunda 26 maçta 8 asist yaparak birçok takımın transfer listesine girmişti.

Sözleşmesi devam ediyor 

Yeşil-beyazlı kulüple Burak Kapacak arasındaki sözleşme 31 Mayıs 2024 tarihine kadar devam ediyor. Kapacak’ın güncel transfer piyasa değeri ise 2 milyon Euro olarak gösteriliyor. Daha önce sağ bekte oynayan Kapacak, sol açık, sağ açık pozisyonlarında da oynayabiliyor.

Burak Kapacak transfer haberleri için ne düşünüyor? 

Öncelikle Bursaspor’dan kötü bir şekilde ayrılmak istemeyen Burak Kapacak, Süper Lig’de büyük takımlarda oynamak ve Avrupa’ya transfer olmak istiyor. Kapacak bu konuda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Her futbolcu için transfer konuları gündeme gelebilir. Şu an çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bursaspor'un oyuncusuyum. Bursaspor bana ne zaman süre verirse onu en iyi şekilde değerlendirmek isterim. Benim hedefim her zamanki gibi Avrupa. Süper Lig'den Avrupa'ya gitmek de olabilir. Bursaspor Süper Lig'e çıkar, Bursaspor'dan Avrupa da olur. İnşallah bunu başarabiliriz.”

Senin için hazırladığımız haberler