Burak o seriye ortak oldu!

17.03.2019 - 15:09 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 15:13

Beşiktaş'a yeniden doğan ve etkili performansıyla dikkatleri üstüne çeken Burak Yılmaz, Vodafone Park'ta üst üste 4 maçta fileleri havalandırarak, siyah-beyazlı ekibin eski oyuncuları Vincent Aboubakar, Alvaro Negredo ve Pepe'nin gol atma serilerine ortak oldu.

Burak önceki golcülerin serisine ortak oldu

Geçmiş sezonlarda Aboubakar, takımının Vadofone Park'ta peş peşe Adanaspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Osmanlıspor ile yaptığı lig karşılaşmalarında gol atma başarısı gösterdi.

Negredo ise Türkiye Kupası'nda Manisaspor filelerini havalandırdıktan sonra ligde Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarında gol sevinci yaşadı. İspanyol oyuncu, kupadaki Osmanlıspor karşılaşmasında da golünü kaydetti.

Pepe de ligde Akhisarspor, Antalyaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Partizan maçlarında fileleri havalandırdı.

Burak Yılmaz ise Vodafone Park'taki gollerini ligdeki Bursaspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Göztepe maçlarında attı. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş'ın 28. haftada Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmada da gol atarsa bu statta en uzun serinin sahibi olacak.

Burak Yılmaz derbilerdeki suskunluğunu bozdu

Burak Yılmaz, ikinci Beşiktaş döneminde derbi maçlarda gol yollarındaki suskunluğunu da bozmayı bildi.

Siyah-beyazlı takımda önceki 1,5 sezonunda Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı 7 derbiye çıkan deneyimli isim, toplam 456 dakika süre almasına rağmen gol sevinci yaşamamıştı.

Burak Yılmaz, bu sezon takımının 23. haftada Fenerbahçe ile yaptığı maçta biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak Beşiktaş formasıyla derbi gollerinin de sevincini yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler