Burak Yılmaz: "Avrupa'ya transfer olacak oyuncularımız var"

29.03.2021 - 08:54 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 08:58

A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ve Norveç'i yenmesi Avrupa'da manşetlerden düşmezken; ay-yıldızlı ekibin önemli isimlerinden açıklama geldi. Burak Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda oynayan bazı isimlerin de Avrupa'da önemli takımlara gideceğinin sinyalini verdi.

Burak Yılmaz: "Avrupa'ya transfer olacak oyuncularımız var"

A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Burak Yılmaz ay-yıldızlı ekibin müthiş performansı hakkında konuştu.

Ozan Tufan, Beyaz TV'den Sezgin Gelmez'e yaptığı açıklamada "Çok mutluyuz. Geldik, ülkemize döndük. Şimdi Letonya maçını bekliyoruz, ona hazırlanıyoruz. Herkese çok teşekkür ederim. Biz kendimiz ne yapıyorsak birbirimiz için yapıyoruz, milli takım için yapıyoruz. Ben atmışım, Burak Ağabey atmış o hiç önemli değil. İsim önemli değil, önemli olan milli takım. Biz kimseden korkmuyoruz, biz çıkıp oyunumuzu oynuyoruz. Olur böyle şeyler. (Gülerek - Kaleci değişikliği ile ilgili.)" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz ise "Mutluyuz, gururluyuz, yorgunuz. Ama sonu güzel oldu. Herkes elinden geleni yaptı. İnsanlara umut olduk, umudumuzu devam ettirmek istiyoruz. Yeter ki kazanalım, kimin gol attığı önemli değil. Tabii ki de potansiyelimiz var ama ayaklarımız yere basacak. Çok önemli oyuncularımız var, dünyanın en önemli kulüplerinde oynayan, oynayacak olan. Ayaklarımız yere basacak. Sağlam bir şekilde devam edeceğiz. Şımarmayacağız, havaya giremeyeceğiz." dedi.

Hakan Çalhanoğlu ise "Güzel bir galibiyet oldu. Mutluyuz." diye konuştu.  

Senin için hazırladığımız haberler