Burak Yılmaz: Bana küfürler ediliyor, bu kadar mı kötüsünüz?

Eren Tuncay
11.02.2023 - 11:07 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 12:35

Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, sosyal medyadan bir canlı yayında Galatasaraylılar'ın yayınına katıldığı için kendisine küfür edildiğini açıkladı.

Burak Yılmaz: Bana küfürler ediliyor, bu kadar mı kötüsünüz?

AJANSSPOR - HABER

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından Türkiye yasa boğulurken herkes tüm imkanlarıyla seferber oldu. Spor dünyası da adeta birbiriyle kenetlendi ve bölgeye yardımlarını iletiyor.

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, sosyal medyada katıldığı bir yayında Hollanda halkının depremzedeler için seferber olduğunu söyledi.

"Bana küfür ettiler"

Burak Yılmaz katıldığı bir yayında şu ifadeleri kullandı: "Bana bugün 'Galatasaraylıların yaptığı yayına mı bağlanıyorsun?' diyerek bir ton küfür geliyor, ben bağlanmayacağım da kim bağlanacak? 4 senemi vermişim, neler kazanmışım neler vermişim? Her zaman yardım konusunda yanınızdayım ben."

"Allah, Hollanda'dan razı olsun"

Hollanda'nın seferber oluşuna da değinen Burak Yılmaz, "Allah, Hollanda'nın hepsinden razı olsun, bizim için seferber oldular. 17-18 milyonluk ülke, bizim her platformda önümüzdeler. Sanayi, tarım, futbol... Bazı şeylerde şapkamızı önümüze koyup düşünelim. Ben, Ahbap'a bir bağış yaptım. Bir tır ayarladık. 7 kişilik bir aileyi Antalya'ya götürdük." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler